Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Cha cha, atejo ir jusu kiema svente. Negaliu susilaikyt . biggrin.gif

Turi galvoje covid "šventė"? O kaip ten pas jus, negėrėja vis? O mokymas tada koks?

Atsakyti
Vis didėja didėja, jau 38, aš nesuprantu Latvijoje nereikia kaukių, niekas nesilaiko atstumų, nėra susirgusių naujai, ir apskritai mažas sk. sergančių, o pas mus vis auga, kodėl?
Papildyta:
QUOTE(Pinotija @ 2020 08 24, 14:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72696631" data-time="1598268834"><div><p> 
Cha cha, atejo ir jusu kiema svente. Negaliu susilaikyt . vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Turi galvoje covid "šventė"? O kaip ten pas jus, negėrėja vis? O mokymas tada koks?</p>

Dėl koronaviruso Bulgarijoje iki rugpjūčio 31 d. yra paskelbta nepaprastoji epideminė situacija.
Atsakyti

tai latviai gal mažiau tyrimų daro. Negali taip būti, kad atvejų vos vienas kitas greta Lietuvos, kai sienos neuždarytos. 

O pas mus, rodos, išliko ekstremalioji padėtis, kai iš karantino išėjome.

Atsakyti

Nežinau ką ten įkėlė ,bet mes pradedam normaliai mokslo metus.

O jei nuotolonis,tai jau žinoma kaip dirbt.ko čia džiūgaut?kas ypatingo.atsitiko?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 rugpjūčio 2020 - 14:04
QUOTE(Intemora @ 2020 08 24, 15:03)
<p>Nežinau ką ten įkėlė ,bet mes pradedam normaliai mokslo metus.</p>

Tai visi pradės normaliai.
Atsakyti

Tai ką ten įkėlė ,man nestaidaro.nei delfi ,nei ryte neradau.

Atsakyti
Kad ten niekas neįkelta, diskutuojam ir tiek.
Atsakyti

Alta kažką.lyg bandė kelt.ar čia gal pasirodė.

Bus taip kaip turi būti.

Besipriešinantį likimas velka,einantį kartu veda.aš tai einu .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 rugpjūčio 2020 - 14:50

Alta kažką.lyg bandė kelt.ar čia gal pasirodė.

Bus taip kaip turi būti.

Besipriešinantį likimas velka,einantį kartu veda.aš tai einu .

Nieko ji šiuo klausimu nekėlė, įkėlė anksčiau, kai kalbėjom, už kiek tu subinę pakeltum kovoje prieš diktatūrą, tada įkėlė Marselietę. :D​ 

Atsakyti

tai latviai gal mažiau tyrimų daro. Negali taip būti, kad atvejų vos vienas kitas greta Lietuvos, kai sienos neuždarytos. 

O pas mus, rodos, išliko ekstremalioji padėtis, kai iš karantino išėjome.

Aisku maziau. 1mln.testu pas mus 224 tukst, Lv 126, Est 106

Atsakyti

Pinotija, 24 Rug 2020 - 15:57, parašė: Nieko ji šiuo klausimu nekėlė, įkėlė anksčiau, kai kalbėjom, už kiek tu subinę pakeltum kovoje prieš diktatūrą, tada įkėlė Marselietę. :D
Au,tai pasirodė,ten kažkas mėlyno buvo tuo klausimu.tai ko čia džiūgauja nesuprantu.
Atsakyti

Normalu ir gerai, kad ruosiasi. 

Atsakyti