A ko čia didėja,užvakar buvo 41 covidas,tai pamažėjo.🙈
Kiek jums kainuoja per men vaiku telefonu planai? Kabutent naudoja? Idomu....
Jau kol perskaičiau...
Buvo noras sudalyvaut tam kely, bet nepakankamas matyt, nes likom kaime pasibūt.
Man toks dviprasmiškas jausmas. Lyg ir džiugu, kad stengiamasi paremti BR, bet kita vertus savisaugos instinktas sako, kad nereiktų taip jau akivaizdžiai ir net įkyriai demonstruot tos pozicijos.
Kažkaip biški neramu, kuo čia baigsis viskas. Bet nuojauta tai nieko gero nesako...
ĮO tai ką sako ta nuojauta? Man tai sako ,kad bus perversmas arba nebus.😁
Mano mamos darbe daug baltarusių yra,kurios turi giminių savo krašte,tai visos už batką ir sako,kad visa tai išpūstas reiklas.batka geras.
P.S.prašom nepripaišyti man šitų žodžių.
ĮO tai ką sako ta nuojauta? Man tai sako ,kad bus perversmas arba nebus.😁
Mano mamos darbe daug baltarusių yra,kurios turi giminių savo krašte,tai visos už batką ir sako,kad visa tai išpūstas reiklas.batka geras.
P.S.prašom nepripaišyti man šitų žodžių.
Nuojauta sako, kad valdžioj ten visi, kas sėdi, yra patenkinti esama padėtim ir nėra kam imtis kažkokių veiksmų prieš jį. O paprasti žmogeliai ką jie padarys, atsibos mitinguoti vis tiek kažkada.
Vakarai nesikiš, tik paburbės kaip visada. Ir viskas. Na čia mano tokia nuomonė.
Tai ne valdžia pas mano mamą.paprastos darbininkės.
Tai ir pas mus daug kam gerai prie sovietu buvo, irgi bambejo. Zmones pagyvene bijo permainu. Ai, geriau tykiai ramiai. Jaunimas nebenori gyventi taip.
*** Sėlija, 24 Rug 2020 - 20:57, parašė: Tai ir pas mus daug kam gerai prie sovietu buvo, irgi bambejo. Zmones pagyvene bijo permainu. Ai, geriau tykiai ramiai. Jaunimas nebenori gyventi taip.
Jaunos sakė visos,tas ir įdomu.
Jos sakė,kad ten tik maža dalis trokšta tų permainų(atseit išpūčia čia tas protestuotojų gretas)visi patenkinti,myli savo batką.ką aš žinau
😁.
Reiks savo kolegės baltarusės paklausinėt,ta kiekviena savitgalį ten sedėdavo.
Jaunos sakė visos,tas ir įdomu.
Jos sakė,kad ten tik maža dalis trokšta tų permainų(atseit išpūčia čia tas protestuotojų gretas)visi patenkinti,myli savo batką.ką aš žinau
😁.
Reiks savo kolegės baltarusės paklausinėt,ta kiekviena savitgalį ten sedėdavo.
Nu bet pas tave tai visada kitaip, nei visur 🤭🤭🤭
Pažiūrėjus į mitingus neatrodo, kad labai kažkas ten myli jį.
Užsakiau atostogų namelį prie jūros už savaitės, pagaliau kažkas įdomesnio laukia
Nu maždaug ten ,kad ir šimtas tūkstančių,o belarusojoj tai 10 milijonų.tai fignia tas 100štukų, aš čia iš vis ne prie ko ,man pasakojo,aš klausiau.
Nu maždaug ten ,kad ir šimtas tūkstančių,o belarusojoj tai 10 milijonų.tai fignia tas 100štukų, aš čia iš vis ne prie ko ,man pasakojo,aš klausiau.
Kažkaip netikiu žinok. Gal vyresni tiesiog susitaikę, kad taip yra ir bus, kažkas įbauginti, bet vis tiek manau, kad daugumai jau įgrisę tokioj santvarkoj gyventi.