Aš visai nepastabi..savaitgalį tik vakarop, po beveik visos dienos pastebėjau, kad viena mergina neskustom kojom...bet ne šiaip, o ten toks kailis, kaip pas vyrus 🙈🙊 matyt kokios feministinės pažiūros...
Aš visai nepastabi..savaitgalį tik vakarop, po beveik visos dienos pastebėjau, kad viena mergina neskustom kojom...bet ne šiaip, o ten toks kailis, kaip pas vyrus 🙈🙊 matyt kokios feministinės pažiūros...
Tai yra gi kažkoks natūralisciu judėjimas db. Dzeksono dukra jų reklaminis veidas. Nieko nedepiliuoja.
Turiu tokią profesinę kolege, pažįstamą, ji iš idėjos irgi nieko neskuta, nepesioja. Bet kadangi yra lb šviesi blondinė, nekrenta kažkaip į akis tas plaukuotumas
Aš irgi niekada nesupratau vyrų šiknų gražumo.
Ir tų komentarų.
As nudistu pleze, tai paziurejau. Man grazu
As nudistu pleze, tai paziurejau. Man grazu
Uoj prisiminiau maljorkoj nudistu pliaže toks diedukas buvo su žiedu užmautu ant pimpio ir kiausu. Tai visaip jis ten jį demonstravo, vaikščiojo aplink visus, pasilenkęs akmenėlius rinko 2 metrai nuo kitų rankšluosčio, gulėjo įvairiom pozom. Švytėjo tas aukso žiedas saulėje 🤣. Šiknos net neatsimenu 😂
Uoj prisiminiau maljorkoj nudistu pliaže toks diedukas buvo su žiedu užmautu ant pimpio ir kiausu. Tai visaip jis ten jį demonstravo, vaikščiojo aplink visus, pasilenkęs akmenėlius rinko 2 metrai nuo kitų rankšluosčio, gulėjo įvairiom pozom. Švytėjo tas aukso žiedas saulėje 🤣. Šiknos net neatsimenu 😂
OMG kodėl tie diedai yra taip įsimylėję savo pimpius? 🤣🤣🤣
Nu... Jiem jie itin svarbu.
Žmogui buvo tikrai virš 70 pagal išvaizdą. Tas žiedas toks platus, gal pusės cm pločio, aukso spalvos, bikinis plikai nuskustas ir šviečia spindi is toli tas auksas 🤣. Kai pasilenkia, išskecia kojas, kad ir iš užpakalinio vaizdo visi matytų viską. Žodžiu, juokinga buvo, matyt koks ekshibicionistas

Eik jau..as visad nulydziu akimis dviratininkus su aptemptom kelnem

Man vyro uzpakalis irgi seksualu.
Eik jau..as visad nulydziu akimis dviratininkus su aptemptom kelnemNuraminot. Maniau kazkokia nenormali as

Tu irgi buvai kazkada pasidarius
Blakstienas veselės proga. Buvau kurį laiką, ale aš mėgstu ant pilvo miegor, tai nusilupau vardan nesusigamžymo.
Ir as tik ant pilvo miegu, akis trint megstu, tai ne man.