Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ajooo. Jei be įsivaizduojamosios fantazijos. Bet jei su praktine, tai kaži tę kaip būtų :D 

Aš turiu drauge lb papinga, nu itin, koks h dydis natūraliai. Pati tikrai nėra kažkokia gražuolė, ir metų jau 40+, nu bet reikia pamatyt kai kurių diedu tystancias seilės kai į ją žiūri 🤣. Neįmanoma su ja kur nors dalyvaut, tuoj pat atsiranda koks papofilas ir trukdo 😂. Žvilgsnio kryptis aiški 

Atsakyti

Graži, bet nėra jo siauri klubai. Nu normalūs, vyriški 😁

O va čia siauri, bet kažkaip fui 🙄😬

attachicon.gifimages (1).jpeg

Fui. Kad kas neiškristų :B​ 

Atsakyti

Vyrai su stringais yra fui veee 🤮

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 08 26, 21:49)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72698292" data-time="1598467601">kristij, 26 Rug 2020 - 21:46, parašė: Ka..negrazu? vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p> </p>
<p>Graži, bet nėra jo siauri klubai. Nu normalūs, vyriški 😁</p>
<p> </p>
<p>O va čia siauri, bet kažkaip fui 🙄😬</p>
<p></p>

na jei vyri klubai siauresni uz liemeni, tai jau siauri biggrin.gif
Atsakyti

Aš turiu drauge lb papinga, nu itin, koks h dydis natūraliai. Pati tikrai nėra kažkokia gražuolė, ir metų jau 40+, nu bet reikia pamatyt kai kurių diedu tystancias seilės kai į ją žiūri 🤣. Neįmanoma su ja kur nors dalyvaut, tuoj pat atsiranda koks papofilas ir trukdo 😂. Žvilgsnio kryptis aiški 

Bet kaip jai, vargšei, sunku, visais atvejais - H nešiot ir dar nuo ten seiles šluostyt.  :dry2:​ 

Atsakyti

Bet kaip jai, vargšei, sunku, visais atvejais - H nešiot ir dar nuo ten seiles šluostyt.  :dry2: 

Na ji tokia koketiska yra, sako dzin, pripratus, tik su rūbais problema. Man jos vyro biski gaila, jis itin pavydus, tai įsivaizduoju kaip jaučiasi 😂

Atsakyti

ne, tos nuotraukos visai negražios. Vyriškų užpakalių foto gali patikti tik kitiems vyrams, tam tikriems..

Šią vasarą vyrukai su trumpesniais šortais (ne aptemptais) vaikščiojo, blauzdos raumeningos, rankos irgi. Gražu. 

Atsakyti

ne, tos nuotraukos visai negražios. Vyriškų užpakalių foto gali patikti tik kitiems vyrams, tam tikriems..

Kokia nesamone pasakei..... 

Atsakyti

Na ji tokia koketiska yra, sako dzin, pripratus, tik su rūbais problema. Man jos vyro biski gaila, jis itin pavydus, tai įsivaizduoju kaip jaučiasi 😂

Man jau D za dužo, ką kalbėt apie H :blink:​ 

Atsakyti

Nu vyrų užpakalių dar neaptarinėjom.šiaip aš į veidą žiūriu, man arba patinka arba ne.figūra,ūgis tai toks  susitaikomas dalykas.kažkaip ne pirmoj vietoj.

Atsakyti

Kokia nesamone pasakei..... 

Nežinau, kaip kam atrodo, tik šeinant iš pirminio pasakymo, kad kažkas sako vauu, koks gražus tas vyr. užpakalis, tai nieko tame nematau, man tai  nepatraukli kūno dalis  jokia prasme. O va tam tikros rūšies atstovai tikrai į tai atkreips dėmesį.

Kokia čia nesąmonė.

Prisižiūrėjo mergos amerikietiškų filmų, kur pirmas  vaikino vertinimas būna "koks dailus jo užpakaliukas".

Atsakyti

Nu vyrų užpakalių dar neaptarinėjom.šiaip aš į veidą žiūriu, man arba patinka arba ne.figūra,ūgis tai toks  susitaikomas dalykas.kažkaip ne pirmoj vietoj.

Intemora, ne į veidą reik žėt, o į dūšią. :B​ 

Atsakyti