Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kaifuotojos jus oro kaifuotojos. Paprasti jus zmones,nieko jums nereikia, nuo oro hai. biggrin.gif

Man rods, tu pati paprasciausia is musu visu :D​ 

Atsakyti

Nu pamirstu as ta sketi, o ir nepatogu ziauriai. Ji lsikant neimanoma vaiko  masinoj uzsegt...

Atsakyti

Nu pamirstu as ta sketi, o ir nepatogu ziauriai. Ji lsikant neimanoma vaiko  masinoj uzsegt...

Nu tai cia jau tavo bedos, as masinoj visada turiu budinti. 

Atsakyti

Man yai skėtis iš vis toks dalykas ,su manim nesuderinamas.jie man lūžta,aš juos pametu,pamirštu.

Atsakyti

Isigyk ta dideli, platu. Nepatogu nesiotis, bet nelus ir apsaugos gerai. 

Atsakyti

Aš turiu įvairiausių skėčių, atrodo, pamečiau, nusiperku naują, atsiranda senas. Ir t.t. Brangių neperku. Mažiukas nuolat rankinėje.

Bet gyventi be skėčio ir skųstis, kad peršlampi, tai nežinau.

Galų gale turėti tą vienkartinį celofaninį apsiaustą mašinoj ar rankinėje, ką sunku?

Taip, geriau peršlapt.  :D​ 

Atsakyti

As suprantu lietaus nekentima, vazinejantiems autikais, bet nesuvokiu vargo, vazinejant masina. 

Atsakyti

Aš kai su mašina tai to skėčio net neimu kažkur išlipdama, mašinoj jis guli. Nu nebent toliau eiti tektų. Bet man irgi jie sugeba pasimesti, sulūšti ir pan. 

Atsakyti

Paskutini karta permirkusi kiaurai buvau Vengrijoj, pries 3 metus. Ten tai buvo liutis... 

Atsakyti

As suprantu lietaus nekentima, vazinejantiems autikais, bet nesuvokiu vargo, vazinejant masina. 

Negali lauke pabūt kai lyja. Nemalonu. O uždarytiems sėdėt pastoviai koks kaifas?

Atsakyti

Ar tu, Madam, biškutį nepaėmus? Nes sąmojis liejasi per kraštus.  :D​ 

Labai faina, kad taip galvoji. Kažkaip lyg gera nuotaika buvo ir laiko turėjau. Užtai šnd gyvenimas "atlygino" kelis kartus ir ilgam. Sąmojų nebebus.

Atsakyti

Labai faina, kad taip galvoji. Kažkaip lyg gera nuotaika buvo ir laiko turėjau. Užtai šnd gyvenimas "atlygino" kelis kartus ir ilgam. Sąmojų nebebus.

Kas nutiko?  :4u:​ 

Atsakyti