Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jokiu amerikietisku neziuriu. Man vyr. uzpakalis patrauklu. Nesuvokiu, kame blauzdu grozis, jos tai isvis nereiksmingas daiktas man, kaip ir kokia bamba, ar kaklas. 

O man šikna nereikšmingas daiktas. Jokio grožio.

Atsakyti

Man tui.veidas,o dėl figūros...jei ne koks jau komiškas vaizdas,ten daugiau mažiau,tai į kitas kūno dalis dėmesio nekreipiu.

Atsakyti

O man šikna nereikšmingas daiktas. Jokio grožio.

Tai jo...Kai žuvų žvynai ant užuolaidų, tai jau kokios tę šiknos... :)​ 

Atsakyti

Tai jo...Kai žuvų žvynai ant užuolaidų, tai jau kokios tę šiknos... :)​ 

Ar tu, Madam, biškutį nepaėmus? Nes sąmojis liejasi per kraštus.  :D​ 

Atsakyti

Tai jau joo, tokios temos dar nenagrinėjom. :) 

Atsakyti

Raiks klaust diedo, ar ans ne lesbius. :unsure:​  Bo jam moteriskos siknos patinka...

Bo jos gali patikti tik lesbems. 

Atsakyti

Gal vyrai labiau kreipia dėmesį į tas šiknas ir papus.man realiai pz,nu jei jau man gražus veidas ir bent jau ne 1,50 ūgio,ir neypatingai storas,tai bus gerai.

Atsakyti

Kalba ne apie tai, kas gerai, ar ne. Kalba apie tai, kuri vyro kuno dalis patraukli, seksualui.

Atsakyti

Kalba ne apie tai, kas gerai, ar ne. Kalba apie tai, kuri vyro kuno dalis patraukli, seksualui.

I kur akis malonu paganyt... :ax:​ 

Atsakyti

Man tai kažkaip nesigano tos akys, kažkaip arba simpatiškas, arba ne. O tie užpakaliai, raumenys, realiai galiu pažiūrėt, bet jokių jausmų man nekelia 😄

Atsakyti

Man tai kažkaip nesigano tos akys, kažkaip arba simpatiškas, arba ne. O tie užpakaliai, raumenys, realiai galiu pažiūrėt, bet jokių jausmų man nekelia 😄

Tai jausmu ir man nekelia :)

Atsakyti

Tai tada veidas,nes visa kita tik priedas.

Atsakyti