Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

QUOTE(joreta @ 2006 08 23, 10:24)
master farmer turi būti, kad sugautų

QUOTE(Vaidullka @ 2006 08 23, 10:32)
Jau pas mane žuvis atsivertė pagaliau ir kaktusas  thumbup.gif Viską padarė master farmer. Dabar liko auksinį vaiką iš kažkur gaut  doh.gif

ir kaktusa atidare farmeris, na niekaip su tuo kaktusu nieko neina, o zuvi jau pagavau...
Papildyta:
o gal reikia visa medicine but nusipirkus kad ta kaktusa atdarytu, ar ne?
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Ar jūs žinote žaidimuką family feud? Tai va, man jis labai patiko bet niekaip negaliu rasti to žaidimo pilnos versijos ir žadžiu tik valandą ax.gif
Internete buvau suradus visokių crackų, bet nei vienas netiko, gal galit ką patart? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 08 23, 11:26)
ir kaktusa atidare farmeris, na niekaip su tuo kaktusu nieko neina, o zuvi jau pagavau...
Papildyta:
o gal reikia visa medicine but nusipirkus kad ta kaktusa atdarytu, ar ne?

Man kaktusas atsidare, kai nunesiau zmogeliuka prie lelijos tokios desinej pusej virsuj rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(_Kamilytė_ @ 2006 08 23, 11:38)
Sveikutės  smile.gif  Ar jūs žinote žaidimuką family feud? Tai va, man jis labai patiko bet niekaip negaliu rasti to žaidimo pilnos versijos ir žadžiu tik valandą  ax.gif
Internete buvau suradus visokių crackų, bet nei vienas netiko, gal galit ką patart?  rolleyes.gif

Jeigu si zaidima parsisiuntei is reflexive.com puslapio, tai vaistukai jam CIA. Atsidarius sita failiuka, apacioje lenteles spaudi Patch, ismeta maza lentele ir spaudi Yes. Toliau nueini iki Program Files atsidariusioj lentelej ir susirandi zaidimo kataloga ten. Ji atsidarius rasi failiuka su .exe galune (kartais galuniu nerodo, bet ten failiukas bus tik vienas reikalingas ir keli katalogai). Du kartus spustelsi ta failiuka ir jau turi pilna zaidima. Sie vaistukai galioja visiems zaidimams is reflexive.com saito. 4u.gif
Atsakyti
o kaip su tuo akmeniu niekas jo nekala, raso, kad dar tyrimu reikia... nenusipirkau dar to kur science paskutinis. tai gal to ir reikia...
Atsakyti
Aciu 4u.gif Tuoj pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kamilytė_: 23 rugpjūčio 2006 - 11:03
pas mane ant stalo atsirado kazkoks bliudas su daigais ax.gif ka daryt su juo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 08 23, 12:02)
o kaip su tuo akmeniu niekas jo nekala, raso, kad dar tyrimu reikia... nenusipirkau dar to kur science paskutinis. tai gal to  ir reikia...

Nepamenu ar reikėjo nusipirkt, bet akmenį kalė master builder lygtais g.gif

valio, nusipirkau tą paskutinį kur šeima, įkišau mamą su vaiku į prūdą ir gavau auksinį berniuką thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 23 rugpjūčio 2006 - 11:13
pas mane jis seniai stovi g.gif ir nieko as su juo nedarau..
pas mane tai dar daug puzliu truksta, o gyvenntoju jau 90ir daugiau neleidzia,...kur as desiu auksini berniuka kai akmuo atsiras, jei atsiras..
Atsakyti
QUOTE(Caffe @ 2006 08 23, 11:54)
Man kaktusas atsidare, kai nunesiau zmogeliuka prie lelijos tokios desinej pusej virsuj  rolleyes.gif
Papildyta:

Jeigu si zaidima parsisiuntei is reflexive.com puslapio, tai vaistukai jam CIA. Atsidarius sita failiuka, apacioje lenteles spaudi Patch, ismeta maza lentele ir spaudi Yes. Toliau nueini iki Program Files atsidariusioj lentelej ir susirandi zaidimo kataloga ten. Ji atsidarius rasi failiuka su .exe galune (kartais galuniu nerodo, bet ten failiukas bus tik vienas reikalingas ir keli katalogai). Du kartus spustelsi ta failiuka ir jau turi pilna zaidima. Sie vaistukai galioja visiems zaidimams is reflexive.com saito.  4u.gif

Viską parsisiunčiau, paleidau tik nesuprantu kaip rasti tą exe. faila doh.gif nueinu i program files ir ten yra tik family feud logotipas daugiau nieko exe tipo... g.gif
Atsakyti
Bet akmens man tas auksinukas nestumia schmoll.gif Gal aš ko nepadarau g.gif

Nu man kaip visada, parašau ir po to jau įvyksta kas nors doh.gif dabar liko tik skrynia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 23 rugpjūčio 2006 - 11:20
QUOTE(_Kamilytė_ @ 2006 08 23, 12:19)
Viską parsisiunčiau, paleidau tik nesuprantu kaip rasti tą exe. faila  doh.gif  nueinu i program files ir ten yra tik family feud logotipas daugiau nieko exe tipo...  g.gif

Jeigu tas logotipas vadinamas yra to zaidimo kataloge tai ir spausk ji smile.gif Sakau, kartais nerodo failu galuniu, tu kur buna po tasko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kamilytė_ @ 2006 08 23, 12:19)
Viską parsisiunčiau, paleidau tik nesuprantu kaip rasti tą exe. faila  doh.gif  nueinu i program files ir ten yra tik family feud logotipas daugiau nieko exe tipo...  g.gif

tai tas logotipas ir yra exe formatu...

o mano akmeni galu gale kala, tik niekaip dabar kaktuso neatvercia...
Atsakyti