Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

QUOTE(ad23 @ 2006 08 23, 13:54)
tai ta gelyna as turiu, bet salia jo puzles dar tokia viena gelyte su 4zvaigzdutem...
Papildyta:
ir dar klausimelis, ar virsuj prie kudros esantis fruitless plant ka nors reiskia?

tuos atversi kai turėsi auksinį vaikiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech, pas mane tie fermeriai žvejoja ir žvejoja, kažkokius krabus tik tepia iš jūros, bet nieko... Žuvyte vis tiek nenori atsidengti... g.gif
Atsakyti
Atidengiau visus puzzlius biggrin.gif Kas toliau? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Auryte @ 2006 08 23, 15:00)
Ech, pas mane tie fermeriai žvejoja ir žvejoja, kažkokius krabus tik tepia iš jūros, bet nieko... Žuvyte vis tiek nenori atsidengti...  g.gif

O žuvytė atsidengia tada, kai Master Farmer murkdai toj lagunoj. Turi rašyti "Hunting strange fish" ar pan. Bet ne iš pirmo karto pagauna.
Atsakyti
o as lauksiu kol kas nors numirs, nes turiu 90gyventoju ir daugiau neleidzia daugiau, tai reikia laukt kol kas numirs, tai turbut dabar reikia isjungt kokiom2-3dienom, tada gal kas numirs...
Atsakyti
O toliau pasakok kaip atidengei skrynios puzlę lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ad23 @ 2006 08 23, 16:25)
o as lauksiu kol kas nors numirs, nes turiu 90gyventoju ir daugiau neleidzia daugiau, tai reikia laukt kol kas numirs, tai turbut dabar reikia isjungt kokiom2-3dienom, tada gal kas numirs...

Nereikia, nes tada tu nepastebėsi kaip kas numirs, o jie vėl pasidaugins. Stebėk kai tik mirs ir iškart jau po to bučiuosis ir darys vaiką, tada mesk į prūdą. Bet man auksinis vaikiukas gavosi tik tada,kai turėjau tą trečią nusipirkus kur šeima mirksiukas.gif
Atsakyti
Skrynia.. Taip, paimi Master Builder ir tempi jį į teritoriją po tuo, kur jie maistą laiko lygiagrečiai su pastatytom kolonom. Na į tą vietą, kuri yra po maistu ir iš kairės kolonom. Ten jis kažkur pamato, kad kažkas užkasta ir pradeda DIGGING biggrin.gif Po kurio laiko gali kitus builderius ten nutempt. Per kokią valandą atkas. Tikiuosi, supratai, kaip ir kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2006 08 23, 16:47)
Skrynia.. Taip, paimi Master Builder ir tempi jį į teritoriją po tuo, kur jie maistą laiko lygiagrečiai su pastatytom kolonom. Na į tą vietą, kuri yra po maistu ir iš kairės kolonom. Ten jis kažkur pamato, kad kažkas užkasta ir pradeda DIGGING biggrin.gif Po kurio laiko gali kitus builderius ten nutempt. Per kokią valandą atkas. Tikiuosi, supratai, kaip ir kas biggrin.gif

Ačiū thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2006 08 23, 16:47)

Lekiu kast thumbup.gif
Atsakyti
Super clap.gif lotuliukas.gif sokiai.gif su jūsų pagalba viskas atsidengė
Atsakyti
O tai kas toliau? Kur graži pabaiga blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Vat man irgi įdomu, kas toliau g.gif Spėju, kažką su ta ola reikia daryti, bet ką? g.gif
Atsakyti
Aš irgi jau turiu auksinuką. Jau atidegė skrynią, bet niekaip neatidengia tos gelytės su žvaigždutė ir drugelio g.gif
Gal patarkit, um? blush2.gif
Atsakyti