Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

QUOTE(naaringiux @ 2006 08 18, 21:23)
pravaliau su CClenear bet vistiek sudukas  doh.gif nu jopsikmat nooooriu to zaidimo  doh.gif

o jus nukrekinta jau man negalit atsiust  blush2.gif

parasyk maila ar ka nors, atsiusiu nukrekinta exe failiuka, tau ji reiks tik ikelti i zaidimo kataloga. Pameginti galima...gal taip gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caffe @ 2006 08 18, 21:34)
parasyk maila ar ka nors, atsiusiu nukrekinta exe failiuka, tau ji reiks tik ikelti i zaidimo kataloga. Pameginti galima...gal taip gausis smile.gif

o per skype negali, esu naaringiux ax.gif
Atsakyti
caffe kaip sekasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 08 18, 22:00)
caffe kaip sekasi  g.gif

doh.gif rysys mano streikuoja
Atsakyti
parsisiunciau nauja zaidima ir viskas ok, nusikrekino ax.gif o kaip sita velnia sudorot g.gif
Atsakyti
Visai fainas tas delicious deluxe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 08 18, 19:18)
ar jau nebetinka tai vaistai, kur turejom, nes bandau nukrekint Delicious Deluxe, tai man va ka raso: Thanks you for playing, your demo has expired. Buy now to upgrade instaly.

O man tokia lentele meta, kai as pažaidziu demo versijoj. Ir jau kai neleidzia žaisti bandau panaudoti tuos vaistukus ir meta ta lentele. Ir bandžiau trinti ir vel is naujo rašyti ir vistiek tas pats. Tai dabar tik atsisiunčiu iskart panaudoju vaistukus ir viskas buna gerai.
Atsakyti
O mano kaimiečiai savarankiškai gyvena mano kompe , dauginasi ir miršta , o maisto tiek prisitaupę doh.gif kažin ar suvalgys . Kartais pažiūriu ką jie veikia , vis tas pats .Na ir žaidimas , kurio pačiam nereikia žaist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiauškutė @ 2006 08 19, 13:57)
O mano kaimiečiai savarankiškai gyvena mano kompe , dauginasi ir miršta , o maisto tiek prisitaupę  doh.gif  kažin ar suvalgys . Kartais pažiūriu ką jie veikia , vis tas pats .Na ir  žaidimas , kurio pačiam nereikia žaist  lotuliukas.gif

pas mane taspats lotuliukas.gif kartais užsuku pažiūriu ką jie veikia ir viskas blush2.gif
Atsakyti
Pas mane kaimieciai taip pat nieko gero nenuveikia, bet va db uzejau paziuret kip laikosi, tai pamaciau kad vienas vyriokas kartais aptinka prie sventyklos "kazka neiprasto" , tikriausiai ten bus is puzzle skrynele ta g.gif tik tiek kad kaip ir su akmeniu - ju paciu valioje viskas smile.gif
Atsakyti
Pavyko !! clap.gif clap.gif yahoo.gif Gime auksinis vaikis,ir jis atdenge ola!! thumbup.gif Jei neklystu tai jy padariau taip : uzstaciau mergai vaika ,ir kol kudikis neatsirado jai ant ranku,tai ja imerkiau i kriokly,is ten isniro auksinis berniukas bigsmile.gif uch, kokia as patenkinta! biggrin.gif tai merginos,gryzkit prie zaidimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wuzhe @ 2006 08 19, 18:37)
Pavyko !!  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  Gime auksinis vaikis,ir jis atdenge ola!!  thumbup.gif  Jei neklystu tai jy padariau taip :  uzstaciau mergai vaika ,ir kol kudikis neatsirado jai ant ranku,tai ja imerkiau i kriokly,is ten isniro auksinis berniukas  bigsmile.gif  uch, kokia as patenkinta!  biggrin.gif  tai merginos,gryzkit prie zaidimo  rolleyes.gif

auksinį berniuką - dievą - jau turiu thumbup.gif . Atsidengė dar vieną puzzlė. O kada jis tą akmenį ridens g.gif ? Wuzhe notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti