Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

bis.gif aciuks.gif Man tik srynia liko,bet nesumastau kaip cia kas g.gif auksinuka dar kelis kartus palaikiau virs krioklio ir jis nuvare akmens stumt. dar leisk pasimegaut jam sodu wink.gif kaip supratau tai neuzilgo turi pasirodyt tai kas slepesi uz akmens g.gif
Atsakyti
Tas auksinis tikras stebuklas thumbup.gif kur beprisiliečia ten stebuklai - uogos ir daržas atauga , o akmenį nurideno išsyk .
Atsakyti
O kokius vakarelius rengia! lotuliukas.gif maziukai tik ir sekioja is paskos biggrin.gif Bet man viskas per greitai vyksta,geriau butu kad palaipsniui viskas atsidenginetu, tai kiekviena diena dziaugmo butu ax.gif
Atsakyti
Šoka ir šoka doh.gif o skrynia vis neatidengta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiauškutė: 19 rugpjūčio 2006 - 20:43
manau cia taip pat kazka reikia padaryti ,jog lengviau skrynia atsirastu,bet neisivaizduoju ka g.gif
Atsakyti
ar auksinį berniuką betkuri mergina gali turėti ar ten kokius 2 ypatingus reikia suporuoti? g.gif
Atsakyti
bet kuri mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip atidengti puzzle ta gelyte, arba gelyte su zvaigzdutem, arba ta drugeli? As jau viska susipirkus ir virs 500 000 tech points turiu. Ka su jais dsryti?
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 08 21, 11:38)
O kaip atidengti puzzle ta gelyte, arba gelyte su zvaigzdutem, arba ta drugeli? As jau viska susipirkus ir virs 500 000 tech points turiu. Ka su jais dsryti?

puslapį atgal pasiskaityk mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(wuzhe @ 2006 08 19, 18:37)
Pavyko !!  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  Gime auksinis vaikis,ir jis atdenge ola!!  thumbup.gif  Jei neklystu tai jy padariau taip :  uzstaciau mergai vaika ,ir kol kudikis neatsirado jai ant ranku,tai ja imerkiau i kriokly,is ten isniro auksinis berniukas  bigsmile.gif  uch, kokia as patenkinta!  biggrin.gif  tai merginos,gryzkit prie zaidimo  rolleyes.gif

O tai kada ja murdyt i ta kriokli g.gif kelis kartus po isejimo is namuko kisau, bet ji nuejo ir pasieme is ten pat vaika g.gif
o gal dar ankstoka, reikia kazkiek daugiau langeliu atidengt g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogė @ 2006 08 21, 18:09)
O tai kada ja murdyt i ta kriokli  g.gif  kelis kartus po isejimo is namuko kisau, bet ji nuejo ir pasieme is ten pat vaika  g.gif
o gal dar ankstoka, reikia kazkiek daugiau langeliu atidengt  g.gif  doh.gif

Ir man niekaip nepavyksta su tuo auksiniu berniuku g.gif
Atsakyti
o kiek žmogiukų turit? jei 90 tai max ir daugiau negalima. reikia laukti kol numirs ir tada pavyks. bent jau man taip pavyko......... ax.gif
Atsakyti