Tas auksinis tikras stebuklas
kur beprisiliečia ten stebuklai - uogos ir daržas atauga , o akmenį nurideno išsyk .
O kokius vakarelius rengia!
maziukai tik ir sekioja is paskos
Bet man viskas per greitai vyksta,geriau butu kad palaipsniui viskas atsidenginetu, tai kiekviena diena dziaugmo butu
Šoka ir šoka
o skrynia vis neatidengta .
manau cia taip pat kazka reikia padaryti ,jog lengviau skrynia atsirastu,bet neisivaizduoju ka
ar auksinį berniuką betkuri mergina gali turėti ar ten kokius 2 ypatingus reikia suporuoti?
bet kuri
O kaip atidengti puzzle ta gelyte, arba gelyte su zvaigzdutem, arba ta drugeli? As jau viska susipirkus ir virs 500 000 tech points turiu. Ka su jais dsryti?
QUOTE(Gyncė @ 2006 08 21, 11:38)
O kaip atidengti puzzle ta gelyte, arba gelyte su zvaigzdutem, arba ta drugeli? As jau viska susipirkus ir virs 500 000 tech points turiu. Ka su jais dsryti?
puslapį atgal pasiskaityk
QUOTE(wuzhe @ 2006 08 19, 18:37)
Pavyko !!
Gime auksinis vaikis,ir jis atdenge ola!!
Jei neklystu tai jy padariau taip : uzstaciau mergai vaika ,ir kol kudikis neatsirado jai ant ranku,tai ja imerkiau i kriokly,is ten isniro auksinis berniukas
uch, kokia as patenkinta!
tai merginos,gryzkit prie zaidimo 
O tai kada ja murdyt i ta kriokli
o gal dar ankstoka, reikia kazkiek daugiau langeliu atidengt
QUOTE(Žemuogė @ 2006 08 21, 18:09)
O tai kada ja murdyt i ta kriokli
kelis kartus po isejimo is namuko kisau, bet ji nuejo ir pasieme is ten pat vaika

Ir man niekaip nepavyksta su tuo auksiniu berniuku
o kiek žmogiukų turit? jei 90 tai max ir daugiau negalima. reikia laukti kol numirs ir tada pavyks. bent jau man taip pavyko.........