Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Na, aš gal viena tokia...Bet ar jums tikrai rūpi Šimonytės skiepijimasis? Baikit triest tom ligom.

Na man tai vienodai. Bet ne is vieno girdejau, kad skiepysiuos, kada valdzia pasiskiepys. 

Atsakyti

Aciu Aciu, merginos smile.gif

attachicon.gifs.jpg

Oho, svaiginamės nuo pirmadienio ryto 😄 

Kristij, būk laiminga sau, o ne kitiems 🎂

Atsakyti

Na, aš gal viena tokia...Bet ar jums tikrai rūpi Šimonytės skiepijimasis? Baikit triest tom ligom.
O man įdomu, draudžiama? Senai turėjo, pirmu numeriu visa valdžia susiskiepyt, gal nebūtų kilęs toks pasipiktinimas tautos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 22 kovo 2021 - 11:41

Manau tie, kur piktinasi, piktinsis ir toliau. O kurie nekantriai laukia skiepų, tiems teks laukti ir toliau. Iš esmės tai nieko nekeičia. Bet sutinku, kad yra kam įdomu bakstelėjimas išrinktiesiems  :)​ 

Atsakyti

Oho, svaiginamės nuo pirmadienio ryto 😄 

Kristij, būk laiminga sau, o ne kitiems 🎂

Busiu :D Aciu, Piene.

Atsakyti

Ne, Karynka, nedraudžia. Gal mano postas kažkaip piktai susiskaitė, bet nieko pikto rašyt nenorėjau. Bet jau taip pavargau nuo tos temos, kad aš irgi, gal geriau kampe pasėdėsiu, kol paskiepys. 

Pavasaris, aš jau galvą į sodą, daržą ir kiemą kreipiu :D 

Atsakyti

Kokia graži žiema šiand.  :wub:​ 

Tau viskas gerai? 😄 

Vieną dieną jau apie lysves svajoja ir pavasario nebesulaukia, o kitą dieną žiema džiaugiasi ...kovo 22 dieną 😃

Atsakyti

Kristij, su gimtadieniu. :4u:  :4u: 

Kelionių, kalnų, sveikatos.

Atsakyti

Nu tu pati kartais durnai trysteli, Madam.

Atsakyti

Tau viskas gerai? 😄 

Vieną dieną jau apie lysves svajoja ir pavasario nebesulaukia, o kitą dieną žiema džiaugiasi ...kovo 22 dieną 😃

Tą patį pagalvojau, tik susilaikiau. Vakar laukė pavasario, šiand džiaugiasi žiema. Truputį nestabilu.

Atsakyti

Kristij, su gimtadieniu. :4u:  :4u:

Kelionių, kalnų, sveikatos.

Aciu, Pinot, pasiilgau jau visko :)

Atsakyti

Bandau prisijaukint džiovintas datules, kaip kepti dideli vabalai  :D​ 

Atsakyti