Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kaip juokinga su tom atostogom 😁 aš tai kažkaip tuo pat metu pamačiau rankas, tarp kurių yra medis 😁 tai net nežinau kuris pirmas.

Atsakyti

Kaip aš tingiu tvarkytis.visos gražuolės gi mokosi.jau rankos nekyla.tas pats per tą patį.🤦‍♀️

Ir kaip tie namai taip susivelia.

Atsakyti

Kaip aš tingiu tvarkytis.visos gražuolės gi mokosi.jau rankos nekyla.tas pats per tą patį.🤦‍♀️

Ir kaip tie namai taip susivelia.

Palayk, kol pamokos baigsis 

Atsakyti

Gal kas turit patarimu kaip elgtis? Namo statytojas nepriduoda namo, as negaliu registruoti 100proc buto baigtumo. Kredito imone grasina padidint 2proc palukanas, kol nesusitvarkysiu. Tai ka man daryt? Gi nepriversiu as to statytojo ta nama priduot. Kai uzknisa..tas man kainuos papildomus 100eu i menesi..Kas man atlygins???  :mad2:​ 

Atsakyti

Greiskeli, 22 Kov 2021 - 14:55, parašė: Palayk, kol pamokos baigsis
Tada jau pačiai dzin būna..ką fen vakare besikrapštyt.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 03 22, 14:56)
<p>Gal kas turit patarimu kaip elgtis? Namo statytojas nepriduoda namo, as negaliu registruoti 100proc buto baigtumo. Kredito imone grasina padidint 2proc palukanas, kol nesusitvarkysiu. Tai ka man daryt? Gi nepriversiu as to statytojo ta nama priduot. Kai uzknisa..tas man kainuos papildomus 100eu i menesi..Kas man atlygins???  mad.gif​ </p>

Tokiu dalyku forums moteriskes nepatars. Niekur nesidesi ir teks teistis, kuo anksciau pasisamdysi NE ablavuką adokatą (puspročių nemokšų advokatų dabar tiek privisę, kiek blusu ant laukines lapės), tuo greiciau visa tai baigsis .
Atsakyti

O ka kiti gyventojai daro? Eik pas kaimynus klaust. 

Atsakyti

O ka kiti gyventojai daro? Eik pas kaimynus klaust. 

pas kitus bankas...Jis gal lankstesnis, pratesia termina..ka zinau...

Atsakyti

pas kitus bankas...Jis gal lankstesnis, pratesia termina..ka zinau...

kokia unija tavo? 

Atsakyti

Kristij, kreipkis i statytoja rastu.Siusk oficialu emaila, kuriame isdestyk problema. Ziuresi, ka atsakys. 

Atsakyti

Bet kiek idiotu ant Lietuvos!!!

Simonytes skiepu video.I komentarai! Kodel ne pilna svirksta pritrauke? Kodel kamera sujudejo pries rodant buteliuka?  Kodel.....

Jie tikrai tokie durni??? 

Atsakyti

Gal kas turit patarimu kaip elgtis? Namo statytojas nepriduoda namo, as negaliu registruoti 100proc buto baigtumo. Kredito imone grasina padidint 2proc palukanas, kol nesusitvarkysiu. Tai ka man daryt? Gi nepriversiu as to statytojo ta nama priduot. Kai uzknisa..tas man kainuos papildomus 100eu i menesi..Kas man atlygins???  :mad2:​ 

Kristij, ieškok advokato. Tema rimta ir iš mūsų niekas nepagelbės. Su tom statybom jau n klausimų sulaukiu paskutiniu metu.

Atsakyti