Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Dirbam ir šitą, ir aną. Kažkaip klausimas neaiškus :D​ 

Koks gali būti neaiškumas? Ar "fiziškai" keliaujat į darbą, jame sėdit, ar stovit, nu nežinau kaip išaiškint.

Ar namie dirbat "iš namų"?

Blyn, Madam. :D  Ką tu čia verti mane ant galvos stovėt beaiškinant.

Gavau suknią. Vyras paims po darbo, pati tingiu.

Kam tau suknia? Geriau treningus naujus nusipirk. :D 

Kaip neateina man į galvą tos suknios šiais metais. Vis žiūriu į kokius patogius rūbus. Kad ir tuos pačius laisvalaikio.

Kabo naujos 2 suknelės, net nesimatuotos nuo pernai. Kaip gavau, taip ir padėjau. :)​ 

Atsakyti

Su dviem :)​ 

Tai vaikščiosi dabar su penkiais  :D​ 

Atsakyti

Mergicos, jūs šitą aną, ar dirbat? :)​  ta prasme, ne nuotoliniu?

Aš įvairiai  :) 

Ką nors reikia parnešt, grįžtant po darbo?  :D​ 

Atsakyti

Tingiu cituot, skirta mano meilei Pinot..

Dirbu 95% iš namų. Važiuoju pas advokatuką ir nesvarbu kur.

O suknelė- aš su ja namie sėdėsiu ir jausiuos gražesne.

Atsakyti

Tai vaikščiosi dabar su penkiais  :D​ 

Tu taikli.

Atsakyti

Aš įvairiai  :)

Ką nors reikia parnešt, grįžtant po darbo?  :D​ 

:D 

Tingiu cituot, skirta mano meilei Pinot..

Dirbu 95% iš namų. Važiuoju pas advokatuką ir nesvarbu kur.

O suknelė- aš su ja namie sėdėsiu ir jausiuos gražesne.

Su tokia aš irgi jausčiausi fainai. 

Atsakyti

dirbu darbe :)

Atsakyti

Viena diena istaigoj, keturias is namu. Kartais dar nuvaziuoju.

Buvom su sune pasivaiksciot po parkus, vaikai trumpim rankovem mokyklu stadionuose zaidzia :D​. Pas mus sian grazus, siltas pavasaris. 

Atsakyti

Mano dvi suknios nepranesiotos.

Visa ziema neislendu  is vienu Reserved kelniu, juodo megztuko ir auliniu su raistukais. Keiciu dvi striukes, bet abi juodos. 

Atsakyti

Mano dvi suknios nepranesiotos.

Visa ziema neislendu  is vienu Reserved kelniu, juodo megztuko ir auliniu su raistukais. Keiciu dvi striukes, bet abi juodos. 

Aš panašiai. Kelnės, juodi džinsai, striukės, paltukas a lia meškiukas,  jokio sijono ar ilgaaulių batų nebuvau užsidėjus. Tie  storapadžiai  beveik kerzai. Kai pagalvoju, tai..

Va šiandien esu trupuutį pasikeitus. Batai aulinukai  be storo pado ir paltukas pavasarinis, tipo, elegantiškas. Bet... viskas nepatogu, atpratau. Vsio. Subrendau, vadinasi. :D​ 

Atsakyti

Ziurek tik, neperbresk :D

Bo man tai labai gera su treningais ir nesinori jokiu pedkelniu, anei sukneliu.. nu nebent sortu :D​ 

Atsakyti

Ziurek tik, neperbresk :D

Bo man tai labai gera su treningais ir nesinori jokiu pedkelniu, anei sukneliu.. nu nebent sortu :D​ 

na, dar nepradėsiu nešiot batų "proščiaj molodost".  :) Nors jų atitikmuo man yra visokie uggsai.

Bet apie pėdkelnes tai net galvot nenoriu. 

Gal reikia nusipirkt blizgančius treningus ir eit su jais į darbą? :D  Kai žiūriu vieną interneto pardę, tai treningai derinami su aukštakulniais. Nelogiška. :)​ 

Atsakyti