Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Vaikas tevui paraso zinute.  Viskas. 

Bet reik tą įrašyt į sutartį kažkaip, nes dabar kyla audros

Atsakyti

O įdomu, kaip su užsikrečiamumu ten, mažiau ar kaip ir iki skiepijimosi pradžios.

Pas juos sergamumas labai nukritęs, dabar toks kaip buvo vasarą, o mirčių sumažėję dar labiau. Palyginimui per parą: pas mus 2,8 mln. gyventojų ir 12 mirčių. Pas juos 66 mln. ir tik 33 mirtys.

Atsakyti

Tai vaikas pats nueina ir pareina.

O dėl laiko galvosim. 

Dėl kitko irgi.

Bet vat kaip spręst kai vaikas tarkim pas jį nenori. Pvz.5ad.vakare blogai jaučiasi. Aš nenoriu prievolė vaikui, kad išliktų. Beg čia reik domėtis dar

Tas irgi turi būt aprašyta.

Atsakyti

Anidanda, 23 Kov 2021 - 13:17, parašė: Na ir kas kad įsiuto. Ignoruok . Čia ne tavo problema jo įsiutis
O čia tikrai Gailė.
Atsakyti

Tas irgi turi būt aprašyta.
Jojo. Tik aš vat nžn kaip tai darosi kai ne šalių susitarimu, nes jis nesutiks....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 kovo 2021 - 15:25

Taip ir rasyk. Vaikui atsisakius del aiskiu priezasciu. 

Atsakyti

Taip ir rasyk. Vaikui atsisakius del aiskiu priezasciu. 

Bet aš nieko vienšališkai neįrašysiu.

Atsakyti

Jojo. Tik aš vat nžn kaip tai darosi kai ne šalių susitarimu, nes jis nesutiks....

Tam psichui jusu bendras vaikas nerupi, jam rupi tik kaip pakenkti tau, kaip pakeisti alimentu dydi, ta ir akcentuok teisme.  Jeigu jam is tiesu rupetu vaiko gerove, tiek materialine,  tiek emocine, visu cirku nebutu. Jis galvoja tik apie save ir nieka daugiau. 

Amadeja,  vaikas nenori pas teva, bet privalo  , nes taip sutarty surasyta??? Kas per nesamones?  Tikrai taip sutartyje parasyta? Ar imanoma  surasyti toki brieda ir ji pasirasyti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 23 kovo 2021 - 15:45

Neprivalo vaikai bendraut su savo tėvais. Joks teismas to negali nustatyt 

Atsakyti

Man tai atrodo,kas jokios sutartys čia nepadės.

Atsakyti

Tai jis ta sutarti pazeidines pats. Jis dabar tuo gyvena. Ner kas veikt, tai vis kokia veikla... 

Atsakyti

Tai jis ta sutarti pazeidines pats. Jis dabar tuo gyvena. Ner kas veikt, tai vis kokia veikla... 

Jojo. Jis man kilometrinius e-mailus rašo🙈🙈🙈🙈

Permetu akim, net nebeskaitau atidžiai. Tas pats per tą patį...

Atsakyti