Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Hialiuronui aš alergiška, reikia alternatyvos. 

Madam kremai turbūt labai geri.

Pabandyk. Žinai, vienam straubliui tinka, kitam, gal, ne. :D​ 

Atsakyti

Situo. Tik Lietuvoj jo nera...bent nemaciau. sese arba drauge grizdamos is UK parveza. Nebrangus, apie 7svarus, bet man labai patiko.

attachicon.gifa.jpg

Patikslinimas. Pagal paveiksliuka radau, kad yra pigu.lt :D Siuo metu isparduota, tai kainos nerodo. Speju bus dviguba :D

https://www.tiesiogg...nėmis-avizomis

prasom

Atsakyti

Pabandyk. Žinai, vienam straubliui tinka, kitam, gal, ne. :D​ 

Ne mano kišenei tokie brangūs. 

Atsakyti

Aš visus pirkau su 40% nuolaida. Tikrai neperku po 100 eurų.

Atsakyti

Membershop nuolaidos Filorgai, pasiziurek. 

Atsakyti

nebefantazuok, tikrindavo, kaip ir kituose miestuose. Jei niekuomet neužsirovei, nereiškia, kad netikrino

Išvažiavimus tik tarpušventy

Atsakyti

Bandau surast, kaip užsiregistruot id kortelę pakeist, visi numeriai neveikiantys, kur internete nurodyti. Einu toliau ieškot.

Tai per sistemą reginkis. Labai paprasta

Atsakyti

Lietava, situacija blogėja dėl tos britiškos atmainos, nes ji labiau plinta. Plius, dėl žmonių elgesio, aišku. 

Atsakyti

Kokius kremus naudojate veidui? Domina gal labiau ar tai profesionali kosmetika ar kažką iš vaistinių? Jeigu ne paslaptis, pasidalinkit pavadinimais, kuo tepatės ir esat patenkintos.

Šiuo metu pati išbandau Žiedę, bet nežinau nežinau, gal ir natūralu, kaina optimali, bet kažko tokio tai nėra arba gal ilgesnio naudojimo reikia.

Renkuosi pagal tai,  ko  odai tuo metu reikia. Garsus brendai  man nedaro jokio ispudzio, svarbiausia aktyvios medziagos kremuose, serumuose - keramidai, niacinamidas, hialuronas, alfa lipoine rugstis, retinolis, Vit C, E,  kiti antioksidantai, kaip resveratrolis, Q10,  peptidai.....  

Filorga nemazai esu ismeginusi, man nepaliko ispudzio, nebloga kosmetika, bet tik tiek.  Truksta joje aktyviu ingridientu. Is kremu nesitikiu, kad jie mane padarys jaunesne, nepadarys niekaip, bet suletinti odos senejima gali visos mano isvardintos medziagos.   :)  Dar rugstiniai pylingai geris,  bet cia reikia pasirinkti, kas tau tinka, ypac jei oda plona ir jautri.

Atsakyti

Tai per sistemą reginkis. Labai paprasta

Jau užsiregistravau.

Atsakyti

Atėmei Kristij visą malonumą turėti tai ko Lietuvoje nėra  :D 

Atsakyti

Renkuosi pagal tai,  ko  odai tuo metu reikia. Garsus brendai  man nedaro jokio ispudzio, svarbiausia aktyvios medziagos kremuose, serumuose - keramidai, niacinamidas, hialuronas, alfa lipoine rugstis, retinolis, Vit C, E,  kiti antioksidantai, kaip resveratrolis, Q10,  peptidai.....  

Filorga nemazai esu ismeginusi, man nepaliko ispudzio, nebloga kosmetika, bet tik tiek.  Truksta joje aktyviu ingridientu. Is kremu nesitikiu, kad jie mane padarys jaunesne, nepadarys niekaip, bet suletinti odos senejima gali visos mano isvardintos medziagos.   :)  Dar rugstiniai pylingai geris,  bet cia reikia pasirinkti, kas tau tinka, ypac jei oda plona ir jautri.

Vitaminai per oda neveikia. Simtasyk rasyta 

Atsakyti