Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Melagis tas vezejas, ner jokiu pasu pas mus dar. Taip ir sklinda pletkai, kaip pinigus giminaiciams siule, kad covid irasytu ir pan. 

Aišku, melagis.

Čia kaip tas pletkas, kaip mirusiam nuo kažko gydytojas ateina pripaišyt covido diagnozę ir giminaičiams duoda 10 eur, kad sutiktų. Absurdas.

Atsakyti

Melagis tas vezejas, ner jokiu pasu pas mus dar. Taip ir sklinda pletkai, kaip pinigus giminaiciams siule, kad covid irasytu ir pan. 

Kažkur lyg skaičiau, kad galima atsinešti turimą popierinį, galbūt ten lipduką įklijuoja ar įrašą padaro su data ir vakcina. Bet tai nereiškia, kad tas pasas galioja visur. 

Atsakyti

Kažkur lyg skaičiau, kad galima atsinešti turimą popierinį, galbūt ten lipduką įklijuoja ar įrašą padaro su data ir vakcina. Bet tai nereiškia, kad tas pasas galioja visur. 

Tai čia ne tas pasas. Čia tik skiepijimo įrašas. Turiu ir nuo gripo, ir nuo pneumokoko. Eilinis popieriukas su data ir lipduku, kokia vakcina buvo.

Atsakyti

Tai čia ne tas pasas. Čia tik skiepijimo įrašas. Turiu ir nuo gripo, ir nuo pneumokoko. Eilinis popieriukas su data ir lipduku, kokia vakcina buvo.

Taip, jį ir turiu minty. Gal į tokius ir įrašo, kaip tam vežėjui, tarkim. Bet jis negalioja ir neteikia privilegijų.

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 24, 10:31)
<p>Kokius kremus naudojate veidui? Domina gal labiau ar tai profesionali kosmetika ar kažką iš vaistinių? Jeigu ne paslaptis, pasidalinkit pavadinimais, kuo tepatės ir esat patenkintos.</p><p></p><p>Šiuo metu pati išbandau Žiedę, bet nežinau nežinau, gal ir natūralu, kaina optimali, bet kažko tokio tai nėra arba gal ilgesnio naudojimo reikia.</p>

Pati pasigaminu. Su gerais aliejais ir hidrolatais. Nesiruošiu mokėti išpūstų kainų už ne itin svarbų reikalą. Kai pasižiūriu kai kurių sudėtis, tai nu pšeprašem - mano geresnės.
Atsakyti

Taip, jį ir turiu minty. Gal į tokius ir įrašo, kaip tam vežėjui, tarkim. Bet jis negalioja ir neteikia privilegijų.

o tu vat emei ir patikejai, ka  ta burba priburbejo?    O kur tavo kritinis mastymas? Skaitant sitos kliedesius, jo ypatingai reikia. 

Atsakyti

Dėl kremų, tai jau perėjau brangių kremų laikotarpį. 

Veido odos būklė man pagėrėjo, kai tiesiog "atsikabinau" nuo intensyvios priežiūros  per tuos karantininius metus. Paradoksas.

Jau seniai metų naudoju  su peptidais, taip pat serumus tokius pačius.

Filorga man visai  netiko, o tas pats paakiams buvo visai neblogas. Bet nėra reikalo jį pirkti, kai yra tokie patys efektyvūs pigesni.

Atsakyti

o tu vat emei ir patikejai, ka  ta burba priburbejo?    O kur tavo kritinis mastymas? Skaitant sitos kliedesius, jo ypatingai reikia. 
Nepatikėjau. Svarstau tik teorinę galimybę to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 24 kovo 2021 - 13:00

O skiepu pasai jau yra???? I kuriuos covid skiepus irasineja? 

Nėra 

Atsakyti

Kodėl man atrodo,kad nelabai tikras tas vežėjas.

Atsakyti

Pati pasigaminu. Su gerais aliejais ir hidrolatais. Nesiruošiu mokėti išpūstų kainų už ne itin svarbų reikalą. Kai pasižiūriu kai kurių sudėtis, tai nu pšeprašem - mano geresnės.

Ne visos tokios gabios.

Atsakyti

Kodėl man atrodo,kad nelabai tikras tas vežėjas.

Tai mane įtikint bandė, kad siūlė 300 už tai, kad seneliui įrašytų, jog mirė nuo covido.  Ir taip užtikrintai. Aš net googlinausi mirties liudijimų išdavimo tvarką, formą to dokumento. Kas įrašo mirties priežadtį, kokia tvarka ir pan. 

Bet vienodai, kad jokių sutikimų tam nereik. Siūlė ir tiek 🤣

Atsakyti