Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Anidanda @ 2021 03 24, 23:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72804465" data-time="1616621680"><div><p>Dar viena mokykloje vyru paragavus vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Kaip ziauriai gini per anksti pradejusius lytini gyvenima. Garantuotai is asmenines patirties.

Nevark priestarauti kiekvienam mqno postui, geriau ismok garbingai pralaimeti, kaip jau sakiau. Sekioja ir sekioja, nu kiek gi galima. Eik gyventi savo gyvenimo.</p></div></blockquote><p>Čia tu nustatei kada per anksti? Ir tipo visas pasaulis tau turi pritart? 🤣 arba pripažint pralaimėjus?  tu taip totaliai nusikalbi, visiška didybės manija sergi. Eik paklausk savo vaikų, kada pradėjo "ragauti". Nustebsi. Nebent jie bijos būt atviri tokiai nenormaliai motkai 😂</p>

Kalbek pati su savimi, nuskriaustoji. Netersk nors sitos temos
Atsakyti

Kalbek pati su savimi, nuskriaustoji. Netersk nors sitos temos

Aš tai džiaugiuosi kad emigravai ir neterši Lietuvos 😅

Atsakyti

As tolerantiska. Suaugusiam zmogui turi buti duota teise daryti ka nori su savim. Kiekvienas turi teise i komfortiska savijauta.

Aš irgi tolerantiška save laikau. Lai ten būna kaip jie nori, man strodo vienodai. Bet viešuose dušuose aš maudausi. Ir nenoriu su vyru svetimu priešais praustis. Aš dar galėčiau su maudymke likti, bet o jis liks tikrai?

Aš dar ir dvi dukras turiu. Aš ŽINAU, kad jos irgi nenorėtų. Nesvarbu, kad matę per ekraną jos jau viską.

Labas rytas 🌹

Atsakyti

Pinot, turiu omenyje, kad nesu prieš gėjus, bet jei mano sūnus pasakytų, kad nuo šiandien jis moteris, mano pažiūros tiek nesiektų.

Mano tai siektų, esu apmąsčius tikrai, kad mylėsiu jas visokias. Bet aš sakyčiau, kad pvz Aquaparke eitų į moterų dušą. Būčiau tikrai labai prieš, kad eitų į vyrų. Čia būtų daug pykčių šitoj vietoj. 

Atsakyti

Burbanti, bet tu kažkokia kraštutinumų gerbėja. Nemoki diskutuoti.

Ir kas čia teršia temą? .....  

Merginas išvadini visaip.... Pačios tai niekas niekaip nevadino dar čia, kažkaip laikom savo liežuvius. Žodžiu, kažkokia labai jau slabata jaučiasi iš tavęs. Labai daug sau leidi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 25 kovo 2021 - 06:19

Net print screena padariau, kur burbanti pacituoja Mona ir piktinasi "koks susitarimas??? tu pateisini pedofilus." O Monos poste nera net tokio zodzio :D Pati prisigalvoja, pati klykauja :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 25 kovo 2021 - 07:09

Ne prie ko čia seniai. Dažniausiai tie vaikai tarpusavy žaidžia suaugusius. Ir aš tikrai esu prieš, bet kam rūpi, ką aš manau. 

Ne, nejaučiu, nes nieko aš nepateisinu, o jei tau taip atrodo, tai gal su galva negerai. 

Cia kad dar aiskiau kazkam butu :D Nors gal neverta gincytis..kazkam bile paburbet..kad ir ni v temu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 25 kovo 2021 - 07:12

-burbanti-, 24 Kov 2021 - 21:48, parašė: Eina jie nx, jau jeibogu. Papildyta: Jau pries keleta metu as kalbejau, kad pamatysit, jog ir pedofilija bus iteisinta viena diena. Papildyta: Tu biseksualė ar lezbė? Ka pati apie save galvoji?
Nei tokia ,nei tokia, šiaip man vyrai nepatinka bendravimo kontekste ,aš gal feministė 😀.taip gal pasakysiu.su moterimis visai kitaip jaučiuosi.smagiai ir lengvai. Bet viršininkas vyras yra geriau .šitą kažkaip pastebėjau😀😀😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 kovo 2021 - 07:30

Nebūtinai jau taip ir vidi  ,ragavę""

Mano dukra beveik 18,draugauja antrus metus ir nieko dar nebuvo.

Nes pasipasakoja ir sako,kad bijo ir nežino ką daryt,kai tas laikas ateis.

Sakė,kad dar nenori ir net galvoja skirtis su tuo vaikinu,jei jis kažkaip ten spaus.

Ką aš žinau,nei aš klausiu,nei ką,nei priekaištauju,o ji man taip pasakoja kartais.

Nots senai nebuvo susitikę😀😀😀

Atsakyti

Čia toks atvejis,kai neverta nieko aiškint . O ko čia aš pasiaiškinau,tai nežinau😀😀😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 kovo 2021 - 07:56

Čia toks atvejis,kai neverta nieko aiškint .

O ko čia aš pasisiškinau,tai nežinau😀😀😀

cha cha  :D​ 

Atsakyti

Net print screena padariau, kur burbanti pacituoja Mona ir piktinasi "koks susitarimas??? tu pateisini pedofilus." O Monos poste nera net tokio zodzio :D Pati prisigalvoja, pati klykauja :D

attachicon.gifs.jpg

Aš kitokių gal porą turiu irgi.

Atsakyti