Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Man buvo 17,5 per tą pirmą kartą. Bičui tam 20.

Jis man darė spaudimą. Pačiai dar būt nereikėję tikrai, bet dėl to, kad ne tas žmogus buvo. 

Atsakyti

O aš šįryt paskaičiau straipsnį apie XVII a. legendą - moterį su kiaulės veidu. Joje pasakojama, kad po vestuvių ragana savo vyrui leido pasirinkti: arba jo žmona jam atrodys su kiaulės veidu, bet visiems kitiems graži – arba jam ji atrodys graži, bet visiems kitiems – su kiaulės veidu. Mylintis vyras leido pasirinkti pačiai žmonai... 

Ką rinktumėtės  :D 

Atsakyti

Pienė_, 25 Kov 2021 - 08:32, parašė: O aš šįryt paskaičiau straipsnį apie XVII a. legendą - moterį su kiaulės veidu. Joje pasakojama, kad po vestuvių ragana savo vyrui leido pasirinkti: arba jo žmona jam atrodys su kiaulės veidu, bet visiems kitiems graži – arba jam ji atrodys graži, bet visiems kitiems – su kiaulės veidu. Mylintis vyras leido pasirinkti pačiai žmonai... Ką rinktumėtės :D
Moralas,tu ***** ar ne

Ai,ne čia vyrui. Tai tada aišku,nafig jam miegot su kiaule.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 kovo 2021 - 08:37

Moralas,tu ***** ar ne Ai,ne čia vyrui. Tai tada aišku,nafig jam miegot su kiaule.  
Nu taigi žmonai leido pasirinkt 😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 kovo 2021 - 08:54

Amadėja*, 25 Kov 2021 - 08:40, parašė: Nu taigi žmžnai leido pasirinkt 😃
Kažko susipainiojau visai.😀 Tai tada,pirmas variantas. Moralas tas pats.😀
Atsakyti

Filmą tokį panašų.žiūrėjau.apie užburtą mergaitę su kiaulės veidu.

Atsakyti

geriau nereiktu rinktis visai :) Bet rinkciaus kitiems. Su situ issiskiri ir tu visiems grazi :D

Atsakyti

kristij, 25 Kov 2021 - 08:46, parašė: geriau nereiktu rinktis visai :) Bet rinkciaus kitiems. Su situ issiskiri ir tu visiems grazi :D
17amžius.😀
Atsakyti

17amžius.😀

taigi manes klausia..mano amziuje :D Nebuvo jokiu salygu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 25 kovo 2021 - 08:53

https://www.facebook...508860/?app=fbl

Apie trečiąją lytį

Atsakyti

kristij, 25 Kov 2021 - 08:52, parašė: taigi manes klausia..mano amziuje :D Nebuvo jokiu salygu.
Jo,bet legenda 17amžiaus. Dabar tokių nebūtų😀🐽
Atsakyti

Visais laikais gimdavo hermafroditu. Nesuprantu, kodėl tai dabar tapo kažkokia naujiena. Ir kodėl reikia nustatinėti 3ciaja lyti? 

Atsakyti