QUOTE(Fėja* @ 2021 03 25, 06:13)
<p>Burbanti, bet tu kažkokia kraštutinumų gerbėja. Nemoki diskutuoti.</p>
<p> </p>
<p> Ir kas čia teršia temą? ..... </p>
<p> </p>
<p>Merginas išvadini visaip.... Pačios tai niekas niekaip nevadino dar čia, kažkaip laikom savo liežuvius. Žodžiu, kažkokia labai jau slabata jaučiasi iš tavęs. Labai daug sau leidi. </p>
Na jo...sia tema as visą laiką laikausi krastutinumų.
Sia tema pas mane nera atspalviu - vien tik juoda arba balta. Siemet organizacija (sakyti negaliu kur dirbu su vaikais) pasodino pedofilą, kuris buvo nusiziurejes viena is musu globotiniu As akis I aki susiduriu su tuo, todel labai kategoriska esu sia tema. Ir esu istreniruota

ir dar vis treniruojama matyti daugiau zmoniu kalboje ar parasymuose, nei kiti mato.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 25, 08:13)
<p>Man buvo 17,5 per tą pirmą kartą. Bičui tam 20.</p><p>Jis man darė spaudimą. Pačiai dar būt nereikėję tikrai, bet dėl to, kad ne tas žmogus buvo. </p><p></p><p></p>
Man buvo 19. Bet irgi ne tas vyras, koks turejo buti pirmas
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 25, 09:18)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72804553" data-time="1616656377"><div><p>Rinkciausi buti kiaule vyrui.</p><p>Hermafroditams turetu buti leista pasirinkti patiems, kai uzaugs. </p></div></blockquote><p>Bet tam reik įteisint dar vieną lytį, nes dabar tas neįmanoma kol jos tik 2. </p>
As, kai nėsčia gulejau ligonineje, kartu palatoje gulejo hermafroditė. Vargšę tiek kankino su tomis proceduromis, kad galetų pastoti. Isejo kalba viena karta kas ir kaip, tai ji papasakojo, kad dalį laiko ji labiau moteris (kaip didesnis klitoris buna), dali laiko jos pričindalas padideja. Tai tuo laiku, kai ji moteris (taip sakykime), jai ginekologai tempdavo matką, skausmas (ji sakydavo) nesvietiškas. Bet tai buvo pirmas ir paskutinis mano susitikimas su hermafroditu.