Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(kristij @ 2021 03 25, 13:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72804684" data-time="1616670944"><div><p>Bijai is saves pasijuokti? Nebijok, blogesnė del to netapsi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>kad blogiau jau ner kur biggrin.gif</p>

Nu labas biggrin.gif turi sakyti - as esu karalievna ir ko jus is manes norit biggrin.gif
Va cia jau tada eitusi suprasti, kad su tavimi kazkas negerai (arba tampai ikyrias bobas už uūsų) biggrin.gif

Papildyta:
Ale uzsipliurpiau as cia pas jus is pat ryto. Reikia eiti gyventi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 kovo 2021 - 13:22

Neabsoliutink. :D 

Nesutinki? Niekas tavęs nemato, niekam neprivalai žiūrėti į akis kalbėdama. Ir ne viena tokia vieta, pvz fb visokios grupės irgi, tik dabar ten policija įsitaisė stebėt, tai biškį apriboja laisvę. Nors, gal grupėse ne, tik po straipsniais aktualiais, nžn. 

Argi negali gulėti riebaluota galva, su chalatu ant sopkės ir čia rašyti, o nuduoti, kad esi poniutė. Niekas juk nesužinos :D 

Atsakyti

Gali. Tik paprastai sveikos psichikos zmones to nedaro. As tai dabar su treninginem kelnem ir pasiriebalavusiais plaukais esu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 25 kovo 2021 - 13:27

Nesutinki? Niekas tavęs nemato, niekam neprivalai žiūrėti į akis kalbėdama. Ir ne viena tokia vieta, pvz fb visokios grupės irgi, tik dabar ten policija įsitaisė stebėt, tai biškį apriboja laisvę. Nors, gal grupėse ne, tik po straipsniais aktualiais, nžn. 

Argi negali gulėti riebaluota galva, su chalatu ant sopkės ir čia rašyti, o nuduoti, kad esi poniutė. Niekas juk nesužinos :D

Kad sitoje temoje nera poniuciu, o rasyti gulint ant sofkes riebaluota galva ir isisupus i sena chalata  nematau grieko. As ir pati taip kartais darau. 

O kaip yra kitose  temose ar kituose soc. tinkluose, man nerupi. As esu cia.

Atsakyti

O aš jus skaitydama ketinau susikišti į burną bevielę pelę, o sausainį panaudoti vietoj pelės. Susimaišiau. Iki ko privedat žmogų :D​ 

Atsakyti

O aš jus skaitydama ketinau susikišti į burną bevielę pelę, o sausainį panaudoti vietoj pelės. Susimaišiau. Iki ko privedat žmogų :D​ 

Baisiai čia, pelę ...svarbu ne savo jūrų kiauliuką 😄

Atsakyti

Kad sitoje temoje nera poniuciu, o rasyti gulint ant sofkes riebaluota galva ir isisupus i sena chalata  nematau grieko. As ir pati taip kartais darau. 

O kaip yra kitose  temose ar kituose soc. tinkluose, man nerupi. As esu cia.

Tai tik pavyzdys. Galiu būti maximos kasininikė, o apsimesti poliklinikos vyr.gydytoja. Galima sugalvot daug pavyzdžių.

Pusiau riebaluota galva ir aš pati dabar, ir su chalatu, ir ant sopkės, laukiu 14val žinių  :D  

Atsakyti

Ar skanus sausainis?  :D Man dieta, tai nors paskaitysiu.

Atsakyti

Nu labas biggrin.gifturi sakyti - as esu karalievna ir ko jus is manes norit biggrin.gif
Va cia jau tada eitusi suprasti, kad su tavimi kazkas negerai (arba tampai ikyrias bobas už uūsų) biggrin.gif

Papildyta:
Ale uzsipliurpiau as cia pas jus is pat ryto. Reikia eiti gyventi biggrin.gif

karalievna nuobodu...blogiuke kur kas idomiau :D

Atsakyti

Baisiai čia, pelę ...svarbu ne savo jūrų kiauliuką 😄

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Tai tik pavyzdys. Galiu būti maximos kasininikė, o apsimesti poliklinikos vyr.gydytoja. Galima sugalvot daug pavyzdžių.

Pusiau riebaluota galva ir aš pati dabar, ir su chalatu, ir ant sopkės, laukiu 14val žinių  :D  

Tai gali gali,  kas draudzia. :D Bet kasininke nelabai laiko turetu cia rasineti vidury dienos, jei jos pamaina.   Vyr. gydytoja irgi, ko gero.... :D

Atsakyti

mes darbe sedim su kaukem, nes neva kazkokia komisija atejo tikrint, ar visi su kaukem...net nezinojau, kad tokiu komisiju esama...  :hmm:​ 

Atsakyti