Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Baisiai čia, pelę ...svarbu ne savo jūrų kiauliuką 😄

Uoj.

Ką viską? Konkrečiau? Kol kas gi Vilniaus nebuvo ir atidarę.

Kaip tikrina tą įvykimą/išvykimą ir kur?

Aš buvau daugiau kaip prieš mėnesį, niekur nemačiau tikrintojų. Taip pat ir išvažiavau. Kirtau 3 savivaldybių ribas. Ir iš galvos buvo išgaravę tokie dalykai, lėkiau ekstra būdu, nes taip

Dabar vėl reikės kitą savaitę, tai imu bijoti.

Atsakyti

ne..tai jau sakiau..pirmutiniai pabegeliai susirgo... :) Buvo tu atveju ne vienas.. Net as pati vaziavau masinoj su moteriske..buvo penktadienis, kuri pirmadieni pranese, kad blogai jauciasi, eina tikrintis ir jai nustate korona :) Bet nei mums kas liepe izoliuotis, nei apskritai klause, ar turejom kontakta...  :)

Kas tie  pirmutiniai pabėgėliai?

Atsakyti

O aš jus skaitydama ketinau susikišti į burną bevielę pelę, o sausainį panaudoti vietoj pelės. Susimaišiau. Iki ko privedat žmogų :D​ 

aik tu šiiiii.... t :lol:​ 

Atsakyti

Balaganas. Ir +-gi visur taip. Kur eini, niekur nedėvimos tos kaukės (įmonėse).

pas MB grieztai devima. Ir ne bile kaukes, o respiratoriai. 

Atsakyti

Pora atsilupeliu gavo po griezta papeikima, pagavus be respiratoriaus, tai dabar visi nesioja ir tvarka. 

Atsakyti

Dėl kaukių tai jau bloga darosi kartotis. Nuėmė draudimą būti lauke, tai žmonės ir į biurų pastatus laisvai įeina.

Dabar žiūriu, stovi 5 žmonės prie not.biuro lauke, kokio 1m atstumu. Kaukės nukabintos. Kalbasi.

Ponia iš gretimo biuro ateina su klausimu pas mane neslėpdama savo švytinčio grožio. Nu graži, žinoma, neneigiu. :D  Bet.. ir taip aišku.

Atsakyti

Kas tie  pirmutiniai pabėgėliai?

patikslinu...pirmi susirgo pabegeliai :D Nzn, is isvaizdos man jie kazkokie egiptieciai, tiksliai nzn is kur..vadinu pabegeliais :D

Atsakyti

Tai ir man buvo, užėjau į ponių laimę, nueinu į kabiną matuotis, nusiimu kaukę, išeinu, pakabinu atgal, stoviu, žioplinėju toliau. Girdžiu „ponia, užsidėki kaukę prašau”  :D​ 

Atsakyti

Tai, buna, netycia pamirsti. As irgi isejau pasivaiksciot, kauke i kisene. Pasivaiksciojau, griztant uzsukau i maxima. Kazka ziurineju, priejo vyras, sako "va ten dykai kaukes duoda, eikit pasiimt". Net pasokau.. "turiu as kauke, turiu" .. Kisenej :D

Atsakyti

Praeitą savaitę kai iš dantisto variau,tai galva užsisuko,labai daug emocijų.čia rausim,čia implantas,čia taip,anaip.ir nuvariau į maksimą be kaukės.tik toli nenuėjau ,iš kart pasakė .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 kovo 2021 - 14:52

Tai, buna, netycia pamirsti. As irgi isejau pasivaiksciot, kauke i kisene. Pasivaiksciojau, griztant uzsukau i maxima. Kazka ziurineju, priejo vyras, sako "va ten dykai kaukes duoda, eikit pasiimt". Net pasokau.. "turiu as kauke, turiu" .. Kisenej :D

Tai netyčia ir yra netyčia. Visiems nutinka. 

Bet yra tas "tyčia", kuris vadinasi "man px", iškart galima atskirti.

Atsakyti

Aš vieną kartą į degalinę įlėkiau be kaukės, bet seniai, buvo pirma diena, kai reikia kaukės, tai nebuvo įpratimo. Dabar dažniausiai iš anksto užsidedu, mašinoj ar artėjant prie parduotuvės 🙂

Atsakyti