Kol baigsis ta pandemija, tiek įprasim prie kaukių, kad kai jų nebereikės, jausimės ne pilnai apsirengę ar per daug apsinuoginę
Intemora, tau jau isrove?
Kol baigsis ta pandemija, tiek įprasim prie kaukių, kad kai jų nebereikės, jausimės ne pilnai apsirengę ar per daug apsinuoginę
Aš ir sakau, kaip be kelnaičių
Greiskeli, 25 Kov 2021 - 15:13, parašė: Intemora, tau jau isrove?Ne.po savaitės. Jau kaip nusibodo.Ypač valgymas -kišimas už žando🙄
Egzistenciniai klausimai nerupi? Sia diena gyveni?
Попрыгунья Стрекоза
Лето красное пропела,
Оглянуться не успела,
Как зима катит в глаза...
Nors, atsveriant, galima sakyti, kad gyvenant tik sia diena, gyventi yra daug lengviau.
Papildyta:
Apie ka tu cia, madam? As tai apie 14 metu vaikus rasiau. Tave irgi nuo 14'kos maige ir tu tuo buvai patenkinta, ir tau tevai sake, kad tai ne pedofilija?
Truputeli atsibusk, piktojiar kabinesies tik tam, kad kabinetis?
O apie ką tu? Jei du 14meciai maigosi, tai irgi ne pedofilija. Bet tu turbūt natūraliai durna ir nesupranti texto
Prasideda. Ką ir reikėjo numanyti. O galvojau "švarus lapas".
Pinotija, 25 Kov 2021 - 16:15, parašė: Prasideda. Ką ir reikėjo numanyti. O galvojau "švarus lapas".Ne....taip nebus.dar Altos trūksta su visais by.biais.
Aš tai neįpratau prie kaukių.akiniai labai rasoja.🙄
ne..tai jau sakiau..pirmutiniai pabegeliai susirgo...
Buvo tu atveju ne vienas.. Net as pati vaziavau masinoj su moteriske..buvo penktadienis, kuri pirmadieni pranese, kad blogai jauciasi, eina tikrintis ir jai nustate korona
Bet nei mums kas liepe izoliuotis, nei apskritai klause, ar turejom kontakta...
Tai vat aš ir bandžiau seniau kalbėt, kad taip yra masiškai
Попрыгунья Стрекоза
Лето красное пропела,
Оглянуться не успела,
Как зима катит в глаза...
Nors, atsveriant, galima sakyti, kad gyvenant tik sia diena, gyventi yra daug lengviau.
Papildyta:
Apie ka tu cia, madam? As tai apie 14 metu vaikus rasiau. Tave irgi nuo 14'kos maige ir tu tuo buvai patenkinta, ir tau tevai sake, kad tai ne pedofilija?
Truputeli atsibusk, piktoji

Cia gi niekas nekaltas, kad tokia neisprususi esi, tik tu pati.

Aš tai neįpratau prie kaukių.akiniai labai rasoja.🙄
Su akiniais yra blogai. Tinka respiratoriai su spaustuku. Bent man. Akinius truputį žemiau. O kaukės visai netinka.
Ne....taip nebus.dar Altos trūksta su visais by.biais.
Tai tie bb ne tik iš altos buvo...
Jaučiu dar bus visko.

Jai nelaiko kantrybė skaitant ka rašot

As kiek skaiciau, tai man Altos postai tokie pasišpilkavimai ir tiek, nereikia kai kurioms visko taip giliai priimti I širdį.
Papildyta:
Tai karts nuo karto sudrebina ramią idiliją kas nors?