Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kol baigsis ta pandemija, tiek įprasim prie kaukių, kad kai jų nebereikės, jausimės ne pilnai apsirengę ar per daug apsinuoginę  :D 

Atsakyti

Intemora, tau jau isrove? 

Atsakyti

Kol baigsis ta pandemija, tiek įprasim prie kaukių, kad kai jų nebereikės, jausimės ne pilnai apsirengę ar per daug apsinuoginę  :D

Aš ir sakau, kaip be kelnaičių  :D​ 

Atsakyti

Greiskeli, 25 Kov 2021 - 15:13, parašė: Intemora, tau jau isrove?
Ne.po savaitės. Jau kaip nusibodo.Ypač valgymas -kišimas už žando🙄
Atsakyti

Egzistenciniai klausimai nerupi? Sia diena gyveni?

Попрыгунья Стрекоза
Лето красное пропела,
Оглянуться не успела,
Как зима катит в глаза...

Nors, atsveriant, galima sakyti, kad gyvenant tik sia diena, gyventi yra daug lengviau.
Papildyta:
Apie ka tu cia, madam? As tai apie 14 metu vaikus rasiau. Tave irgi nuo 14'kos maige ir tu tuo buvai patenkinta, ir tau tevai sake, kad tai ne pedofilija?

Truputeli atsibusk, piktoji biggrin.gifar kabinesies tik tam, kad kabinetis? biggrin.gif

O apie ką tu? Jei du 14meciai maigosi, tai irgi ne pedofilija. Bet tu turbūt natūraliai durna ir nesupranti texto

Atsakyti

Prasideda. Ką ir reikėjo numanyti. O galvojau "švarus lapas". :)​ 

Atsakyti

Pinotija, 25 Kov 2021 - 16:15, parašė: Prasideda. Ką ir reikėjo numanyti. O galvojau "švarus lapas". :)
Ne....taip nebus.dar Altos trūksta su visais by.biais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 kovo 2021 - 16:21

Aš tai neįpratau prie kaukių.akiniai labai rasoja.🙄

Atsakyti

ne..tai jau sakiau..pirmutiniai pabegeliai susirgo... :) Buvo tu atveju ne vienas.. Net as pati vaziavau masinoj su moteriske..buvo penktadienis, kuri pirmadieni pranese, kad blogai jauciasi, eina tikrintis ir jai nustate korona :) Bet nei mums kas liepe izoliuotis, nei apskritai klause, ar turejom kontakta...  :)

Tai vat aš ir bandžiau seniau kalbėt, kad taip yra masiškai :)

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 03 25, 15:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72804658" data-time="1616668421"><div><p>Egzistenciniai klausimai nerupi? Sia diena gyveni?

Попрыгунья Стрекоза
Лето красное пропела,
Оглянуться не успела,
Как зима катит в глаза...

Nors, atsveriant, galima sakyti, kad gyvenant tik sia diena, gyventi yra daug lengviau.
Papildyta:
Apie ka tu cia, madam? As tai apie 14 metu vaikus rasiau. Tave irgi nuo 14'kos maige ir tu tuo buvai patenkinta, ir tau tevai sake, kad tai ne pedofilija?

Truputeli atsibusk, piktoji vartotojo įkelta nuotraukaar kabinesies tik tam, kad kabinetis? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O apie ką tu? Jei du 14meciai maigosi, tai irgi ne pedofilija. Bet tu turbūt natūraliai durna ir nesupranti texto</p>

Cia gi niekas nekaltas, kad tokia neisprususi esi, tik tu pati. 4u.gif
Atsakyti

Aš tai neįpratau prie kaukių.akiniai labai rasoja.🙄

Su akiniais yra blogai. Tinka respiratoriai su spaustuku. Bent man. Akinius truputį žemiau. O kaukės visai netinka.

Ne....taip nebus.dar Altos trūksta su visais by.biais.

Tai tie bb ne tik iš altos buvo...  

Jaučiu dar bus visko.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 03 25, 16:20)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72804792" data-time="1616681711">Pinotija, 25 Kov 2021 - 16:15, parašė: Prasideda. Ką ir reikėjo numanyti. O galvojau "švarus lapas". smile.gif​ </blockquote> Ne....taip nebus.dar Altos trūksta su visais by.biais.

Jai nelaiko kantrybė skaitant ka rašot biggrin.gif

As kiek skaiciau, tai man Altos postai tokie pasišpilkavimai ir tiek, nereikia kai kurioms visko taip giliai priimti I širdį.
Papildyta:
QUOTE(Pinotija @ 2021 03 25, 16:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72804797" data-time="1616682165"><div><p>Aš tai neįpratau prie kaukių.akiniai labai rasoja.🙄</p></div></blockquote><p>Su akiniais yra blogai. Tinka respiratoriai su spaustuku. Bent man. Akinius truputį žemiau. O kaukės visai netinka.</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72804795" data-time="1616682033"><div><p>Ne....taip nebus.dar Altos trūksta su visais by.biais.</p></div></blockquote><p>Tai tie bb ne tik iš altos buvo...  </p><p>Jaučiu dar bus visko.</p>

Tai karts nuo karto sudrebina ramią idiliją kas nors? biggrin.gif
Atsakyti