Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Sunaus kolega Covidu susirgo. Tai dabar visi is namu iki Velyku dirbs. Sestadieni sunus testa daro.... 

Atsakyti

Nu tai gal negalavo, tempos turejo, ka zinau. 

Katės "serga" su šeimininku dėl jų pačių. Jos tada gulinėja šalia, nepalieka bėdoj. Tai visai nereiškia, kad ir joms negera  :) 

Aišku nebuvau šalia tos katės. Tik bendri pastebėjimai.

Atsakyti

Katės "serga" su šeimininku dėl jų pačių. Jos tada gulinėja šalia, nepalieka bėdoj. Tai visai nereiškia, kad ir joms negera  :)

Aišku nebuvau šalia tos katės. Tik bendri pastebėjimai.

Ir as taip manau. O dar vaikinga kate. 

Atsakyti

Labas,

1616682165%5B/url%5D"]1616682165[/url]"] Aš tai neįpratau prie kaukių.akiniai labai rasoja.🙄
linzes reik nešiot, jokių bėdų😀

1616697170%5B/url%5D"]1616697170[/url]"] Kaip norėčiau į kelias parduotuves nueiti, rūbų pačiupinėti, pasimatuoti 😁 niekad to nemėgau, bet kai tiek laiko to nedariau, tai jau pasiilgau. Tas pirkimas internetu kažkaip nevilioja, tik vaikui perku.
o aš net vaikui negaliu nieko normaliai nupirkt, nes amžinai dydžiai arba mažinti, arba didinti. ir brangu.

1616703149%5B/url%5D"]1616703149[/url]"] Aš tai net neturiu ką pasakyt :rolleyes:
įtariu, kad turi😀

citavimas telefonu nėra gerai šitam puslapyje😬

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 26 kovo 2021 - 00:44

Kodėl reikia?

Aš jų nemėgstu.man nepatinka,jaučiu diskomfortą.

Atsakyti

Kodėl reikia?

Aš jų nemėgstu.man nepatinka,jaučiu diskomfortą.

Aš irgu jaučiuosi su linzėm blogai. Ir kas blogiausia, kad mano akys po jų raudonos, tarsi nutrintos  :huh2: Aš manau, gal kažkaip atpratau nuo jų, nes studentavimo metu tik jas ir tenešiojau, o dabar jau daug metų tik akinius, o linzes vasarą daugiau, tai nežinau, kažkaip tarsi atmeta akys jas  :huh2: 

Labas rytas🌹

Atsakyti

Būna pasapnuoju ir pamirštu sapnus, o šį tarsi dar jaučiu savo rankomis 🙈 Po kambarį lakstė pelė. Lipo tai ant baldų, tai ant žmonių. Visi ją nebent numesdavo arba traukdavosi. Kažkaip jaučiau, kad jeigu nesiimsiu jos užmušti - tai tuoj ji užlips ir ant manęs. Pačiupau knygą ir su ja prispaudžiau pelę prie grindų. Tuoj pasigailėjau tai padariusi, nes pelė spurdėjo po knyga ir aš ją jaučiau rankomis, tarsi knyga būtų plonais viršeliais. Buvo labai bjauru, bet jau negalėjau liautis ją taip laikiusi, nes dar labiau nei bjauru, buvo baisu ją paleisti, nes tuomet jau tikrai užlips ant manęs. Ji ilgai judėjo, sukosi ratu, o tas jausmas toks baisiai šlykštus jausti tai rankomis  :bijau2: . Na sapno kulminacijoje pelė vis tik pralaimėjo  :karsta:  :laugh:  

Atsakyti
Dabar ziuriu, ka raso Palmyra biggrin.gif Sapnai is ketvirtadienio i penktadieni pranasiski biggrin.gif Tai jau dairykis peles biggrin.gif
Atsakyti

Pazek i sapnininka, Piene. 

Atsakyti

Lietava, turiu, bet nenoriu būt suvalgyta visiškai 😃

Atsakyti

Dabar ziuriu, ka raso Palmyra biggrin.gifSapnai is ketvirtadienio i penktadieni pranasiski biggrin.gifTai jau dairykis peles biggrin.gif

Pazek i sapnininka, Piene. 

Jau galvojau barsiu už patarimą pažiūrėti reikšmių, nes pradėjau skaityti tai:

Sapne regėti pelę - nemalonumai, nenuoširdi draugystė, aplinkinių priešiškumas; 

Jei sapnuojate, kad namus užpuolė pelės, jus gali apvogti, gal net naujieji kaimynai; 

Bėgiojančias po kambarį peles matyti - maži nuostoliai, tačiau jei nuo pelių nebėgate - gali užgriūti didelės bėdos, nuostoliai;

Gaudyti sapne peles - geri sumanymai, kurie ir aplinkinių sulauks pritarimo ir palaikymo;

Su pelėmis peštis - būsite nugalėti ir galit patirti nesėkmes, nuostolius;

Leisti pelei pabėgti - kova su abejotinos reputacijos žmonėmis, avantūros;

Ir kau jau visai mane sapnininkas nuvylė, pagaliau išaiškino, kad sprendimas sapne jos nepaleisti buvo vienintelė galimybė gerai sapno reikšmei :bigsmile:  :karsta:  :laugh:  :yahoo: 

Jeigu sapne užmušėte pelę - pergalė, nugalėsite savo priešus;

LAIMINGA PABAIGA  :D 

Atsakyti

Lietava, turiu, bet nenoriu būt suvalgyta visiškai 😃

Tai kam uzuominas laidai? 

Atsakyti