Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

nu bet jei neturi? paskola imt? :)

Nu pradžiąai galima darbą susirast. Sutaupyt tuos kelis šimtus dirbant nėra didelė problema 

Atsakyti

Nu pradžiąai galima darbą susirast. Sutaupyt tuos kelis šimtus dirbant nėra didelė problema 

bandei ieskot darbo siuo metu? :)

Atsakyti

Atsakyti

Mano mama susirado darbą dabar😀

Išėjo į pensiją ir nuėjo lidlo aplinką tvarkyt.

Darbas iš ryto,po to visą dieną laisva,ir moka minimumą.

O ką.😀

Atsakyti

bandei ieskot darbo siuo metu? :)

Pilna nekvalifikuotų darbų, pagooglink

Atsakyti

Žinok tai ilgam. Ir dėl bet kokios vaikų problemos ateity tai turės įtakos.

Pvz kuris nors vaikas susižeis kaip nors specifiskai. Priėmime apie įtartinus atvejus pranešama policijai, policija VTAT. Na ir socialinės rizikos šeimos visad po padidinimo stiklu, bus tiriama kiekvienas niekas 

Arba kokios nors mokymosi, elgesio problemos mkloj. Abiem vaikams. Vėl tas buvimas socialinės rizikos šeima, trukdys, vyks įvairūs tikrinimai, reiks rašyt pasiaiškinimus ir pan

Bet gal tau patinka tokia veikla 

Įrašė tik 1 vaiką. Plius jo šeima tam sąraše jau nuo rudens. Gal dėl to vaiko raktikaulio lūžio ar kai ji kreipėsi į VT. Nežinau :)

Na, aš tikiuosi išsispręs ir išbrauks

Atsakyti

Ne kest, o spręst. Diplomatiškai. Gudriai. Va piene buvo nemažai gerų patarimų davus amadejai. Bet... Taip pat teisininkų paslaugom naudotis, o ne savarankiškai vaidint visą žinančia. Taip, iš tikro geriausia kai socialinės pagalbos institucijos tik paskutiniu atveju pasitelkiamos. Nes jos turi didelę įtaką ateičiai. Bet amadeja nusprendė pirmuoju. 
Taigi aš žinojau, iad jis kreipsis tikrai, tai irgi kreipiausi. O ką paneigsi su išrašais iš policijos, kur kaltina mano vyrą sumušimu vaiko akivaizdoj :)

Vat tik bėda, kad jie kiekvieną šeimą ima individualiai, nors mūsų atveju geriau būtų kartu. Aišku jo žmona daug nutylėjo  nes ji ėmė bijot, kad atims vaikus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 kovo 2021 - 10:39

nu maximoje gal yra... :)

Atsakyti

va, Amadeja, radau tau skelbima pagal tavo patirti :)

Atsakyti

Anidanda, 26 Kov 2021 - 10:24, parašė: Pilna nekvalifikuotų darbų, pagooglink
Nu gal ji labai kvalifikuota.
Atsakyti

Amadeja turi darzelio aukletojos diploma??? 

Atsakyti

Netiks.reik pedagoginį baigti.

Atsakyti