Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

a tu gali ne nuotrupom rasinet? Kokios moterys, kas, kur, kada? 

Turbūt turi galvoj tas valdiškas, kur turėjo susitikti? Bet nu va mėgsta taip mest po trupinį. Toks įprotis.

Atsakyti

Pernai ėjai į Kaziuką, tai po metų atšvęsk sukaktį, nueik į Ikeją.  :D​ 

O pernai Kaziukas buvo?

Atsakyti

Turbūt turi galvoj tas valdiškas, kur turėjo susitikti? Bet nu va mėgsta taip mest po trupinį. Toks įprotis.

Man atrodo, kad nori, kad klausinetu jos. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 26, 11:38)
<p>Tai taip ir mokykloj bus. </p>

Iš kur žinai?

QUOTE(Karynka. @ 2021 03 26, 12:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72805110" data-time="1616751991"><div><p>Kolektyve vaiko organizmas pripranta prie tu virusu visokiu. O namie tai kaip burbule. Socializacijos irgi jokios. </p></div></blockquote><p>Jau geriau darže supažindint imunitetą, nei praleidinėjant pamokas.</p>

Bandžiau vieną supažindint - nesigavo. 2-3 dienos darže (nu, gal iki savaitės), 2 savaitės sergant namie. Ištisas sirgimas. Pradėjo eit į mokyklą - pirmoj klasėj nei vienos praleistos pamokos dėl ligos.

Taigi, žinančioms viską, žinokit, kad žinot ne viską. Būna ir kitaip.
Atsakyti

O pernai Kaziukas buvo?

Buvo. Pati pradžia.  Kai buvo pats baubas, o nustatytų atvejų vos keliasdešimt. Nenustatytų - neaišku kiek. Vieni išsigandę, nežinojo ką daryt, bet tik ne Intemora. :D Ėjo.

Intemora, čia aš juokauju, jei ką. :) 

Atsakyti

Intemora, tavo atvejis daugiau isimtis. 

Atsakyti

Intemora, tavo atvejis daugiau isimtis. 

Čia kad dvejoja, ar eiti?

Na taip, kiti net nemąsto, kad neiti  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 26 kovo 2021 - 15:07

Piene, nereik tau sapnininko, prisimink ką vakar rašei pati apie pelę irkiauliuką Pinot. Va ir atsakymas tavo sapno.

Kaip nereik, kai tokia gera sapno reikšmė. Aišku reik 😄 

Atsakyti

Kaip nereik, kai tokia gera sapno reikšmė. Aišku reik 😄 

Kai jau tokia gera, tai reikia tikėti. Būtų bloga, tai kam čia tie prietarai ? :)​ 

Atsakyti

Kai jau tokia gera, tai reikia tikėti. Būtų bloga, tai kam čia tie prietarai ? :)​ 

Būtent  :D​ 

Atsakyti

Na ką, damos, pasirodo aš žmogus pagal prioritetus artimas prezidentui ir vyriausybei  :D . Paskambino iš poliklinikos ir pasiūlė skiepytis...

Atsakyti

Atvejo vadybininkė ir soc.darbuotoja. 

Atsakyti