Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Na taip, rimčiau žiūrint tai jokia čia problema. O kaip pasitobulint, kad būt su kauke, bet kvėpuot ne prikvėpuotą savo orą?

Negi manai, kad viskas taip hermetiška tos kaukės viduje? Oras eina per šonus, ties nosim. Kalbu apie paprastą kaukę. Jei su respiratorine, tai sunkiau. Bet sveikiems žmonėms tai nesudaro problemų.

Na, eini, nėra žmonių aplink, nusismauki pabarzdėn. 

Man su astma ir tai per metus nepasunkėjo sveikatos būklė dėl tų kaukių. 

Atsakyti

Anglijoj griežtai viskas, bet kaukių lauke turbūt nereikia.

lauke nereikia

Atsakyti

Aš tai gundausi į ikėją nuvažiuot... Nu nebegaliu.ar būtų labai didelis nusikaltimas🥶

Atsakyti

Pas mus lifto bandymai. Jau antras kartas. Jei dar nepaleis, tai....  :huh2:​ 

Nieko, sustangrės užpakaliukas nuo laipiojimo į 8 aukštą. Nemesk šio sporto ir paleidus liftą  :D 

Atsakyti

Nieko, sustangrės užpakaliukas nuo laipiojimo į 8 aukštą. Nemesk šio sporto ir paleidus liftą  :D

ir dar lipk kas antra laipta :D

Atsakyti

Aš tai gundausi į ikėją nuvažiuot... Nu nebegaliu.ar būtų labai didelis nusikaltimas🥶

O tai per langą lipsi toj ikėjoj, kad bijai, jog nueikaltimas būtų?  :D​ 

Atsakyti

Negi manai, kad viskas taip hermetiška tos kaukės viduje? Oras eina per šonus, ties nosim. Kalbu apie paprastą kaukę. Jei su respiratorine, tai sunkiau. Bet sveikiems žmonėms tai nesudaro problemų.

Na, eini, nėra žmonių aplink, nusismauki pabarzdėn. 

Man su astma ir tai per metus nepasunkėjo sveikatos būklė dėl tų kaukių. 

Aš ltik su medicininėm einu, nes medžiaginėse oro trūksta man. 

Atsakyti

Jeigu  sūnaus darbovietė vln, bet jis šiuo metu gyvena ne vln, tai jis aišku, gali, bet aš tai ne? Nesuprantu. Kokią krūvą dokumentų reikia vežiotis.

Negali. Ber jei jis turetu nuosavybe Vilniuj, o pas tave registruotas butu, ale vienas ukis, tai tada galetum.

Atsakyti

Ir keliai saibom iseis. Lipimas laiptais zemyn labai negerai keliu sanariams. 

Atsakyti

Man lauke kaukes labai blogai, nuolat sutrukinejusios lupos nuo dregmes.

Laukiu kurjerio, turi dusa su maisytuvu atvezt is Vilniaus. Paskui vaziuosiu i Omniva, Rustile pagaliau pasiuvo satino  patalyne dukrai dovanu. Su visa akcija 110 euriuku gavosi. Nu bet negaila. 

Atsakyti

Tai laipiosi tik į viršų?  :D​ 

Atsakyti

O bėgimas? Ta prasme, ksip sportas.

Atsakyti