Jop...mat...
Jop...mat...
Pienė turbūt policijos pareigūnė, kad gavo kvietimą skiepytis. Smagu, vienok. Kada skiepys?
Bandžiau vieną supažindint - nesigavo. 2-3 dienos darže (nu, gal iki savaitės), 2 savaitės sergant namie. Ištisas sirgimas. Pradėjo eit į mokyklą - pirmoj klasėj nei vienos praleistos pamokos dėl ligos.
Taigi, žinančioms viską, žinokit, kad žinot ne viską. Būna ir kitaip.</p></div></blockquote><p>Tai po kelių bandymų nebeleidai ir augo namie iki mokyklos?</p>
Po kelių bandymų buvo dar keliolika ar keliasdešimt. Leidau, jei taip galima sakyt, iki vasaros prieš mokyklą. Realiai daugiau laiko praleido namie, nei darže.
Po kelių bandymų buvo dar keliolika ar keliasdešimt. Leidau, jei taip galima sakyt, iki vasaros prieš mokyklą. Realiai daugiau laiko praleido namie, nei darže.
Tai per tuos keliolika ar keliasdešimt susipažino imunitetas su viskuo, todėl mokykloj buvo ramu, nemanai?
Ne, Karynka, nieko panašaus. Pakvietė pagal mano nueitą išgyvenimo kelią su liga.
Pienė turbūt policijos pareigūnė, kad gavo kvietimą skiepytis. Smagu, vienok. Kada skiepys?
Tai dabar ne tik pareigūnams eilė atėjusi. Dar šiuo metu "ant sąrašo" turintys visokių diagnozių, lėtinių ligų ir pan. Aš kitą sav. susitiksiu nuotoliniu būdu su savo gydytoja, reikės paklaust. Nes su tokia pat ar panašia diagnoze kaip mano, viena pažįstama jau yra sąrašuose.
va, parašiau ir perskaičiau, ką parašė Pienė. Patvirtino.
Gal taip, gal ne. Šiaip keistoki tokie staigūs pokyčiai nuo amžinos ligonės iki visiškos sveikuolės. Kadangi Greisi pareiškė Amadejai, kad jos vaikui taip bus ir mokykloje, norėjau pasakyti, kad nebūtinai taip bus.
Vis testai apie žmones. Va ir apie šuniukus
Kaip miega jūsiškiai?
Beveik visom pozom miega 😁
Gal taip, gal ne. Šiaip keistoki tokie staigūs pokyčiai nuo amžinos ligonės iki visiškos sveikuolės. Kadangi Greisi pareiškė Amadejai, kad jos vaikui taip bus ir mokykloje, norėjau pasakyti, kad nebūtinai taip bus.
Kažkas ties tais 6-7m.gero su imunitetu nutinka.
Tai norma
Nu galit ant manęs pavaryt,ikėjoj buvau... Nusidėjau.🐽 Bet užtat kažkaip jėgų įgavau.kokiam pusmečiui užteks.🙊 Ar bent jau iki vasaros.kiek čia belkjo. Visokių šūdukų namams pripirkau. Tiesiog skraidau .euforija.
Nu galit ant manęs pavaryt,ikėjoj buvau... Nusidėjau.🐽 Bet užtat kažkaip jėgų įgavau.kokiam pusmečiui užteks.🙊 Ar bent jau iki vasaroa.kiek čia belijo. Visokių šūdukų namas pripirkau. Tiesiog skraidau .euforija.Pavasarį turbūt būčiau smerkus, dabar kažkaip nebe. Buvau ir senukuose, ir ikea (pas mus tik atsiėmimo punktas su maža ekspozicija, bet vis tiek). Gyvenimas eina, net ir su korona. Gi nedarei kažko nelegalaus, parduotuvė atidaryta.
O ir kuo ikea skiriasi nuo maximos?
Ikejoj maziau zmoniu, nei Maxej.
O as neapsikenciu su kauke, maunu lauk greit is visu parduotuviu.