Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

mano močiutė ir senelis po dvi dozes jau gavo. jų nemačiau nuo vasaros.

jaučiu, reikės aplankyt.. ir proanūkio jau daugiau nei pusę metų nematė.

Tai aišku važiuokit. Juk smagu aplankyti be baimės, kad gali nuvežti ligą. O senukai pajaus ir emocinę skiepo naudą, pagaliau apkabins anūkę ir proanūkius 🤗

Atsakyti

Pinot, ar dabar esi kažką iš iherb pirkus? Skaičiau, kad siuntiniai lb vėluoja, tai galvoju gal nepaisyt tos piniginės ribos ir plius, per kokį dpd ar dhl užsisakyt. Nežinau net.

Atsakyti

Pinot, ar dabar esi kažką iš iherb pirkus? Skaičiau, kad siuntiniai lb vėluoja, tai galvoju gal nepaisyt tos piniginės ribos ir plius, per kokį dpd ar dhl užsisakyt. Nežinau net.

Neseniai pirkau. Niekas nevėlavo. O kaip įmanoma nepaisyti piniginės ribos ir nemokėt muito tokiu atveju?

Atsakyti

Neseniai pirkau. Niekas nevėlavo. O kaip įmanoma nepaisyti piniginės ribos ir nemokėt muito tokiu atveju?

Neįmanoma. Tiesiog užkniso į tas ribas taikytis iki 22 eur. Na, bet nuo liepos jau plosim nuo pirmo cento.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 03 27, 10:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="72805433" data-time="1616831308"><div><p>Neseniai pirkau. Niekas nevėlavo. O kaip įmanoma nepaisyti piniginės ribos ir nemokėt muito tokiu atveju?</p></div></blockquote><p>Neįmanoma. Tiesiog užkniso į tas ribas taikytis iki 22 eur. Na, bet nuo liepos jau plosim nuo pirmo cento.</p>

Manęs tai neužkniso. O belaukiant liepos 1 gal reikėtų dar šio bei to užsipirkt... O paskui tai nebent didelius siuntinius su nemokamu siuntimu bus verta siųstis.
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2021 03 27, 09:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Madam pareis veliau" data-cid="72805424" data-time="1616829335"><div><p>Pinot, ar dabar esi kažką iš iherb pirkus? Skaičiau, kad siuntiniai lb vėluoja, tai galvoju gal nepaisyt tos piniginės ribos ir plius, per kokį dpd ar dhl užsisakyt. Nežinau net.</p></div></blockquote><p>Neseniai pirkau. Niekas nevėlavo. O kaip įmanoma nepaisyti piniginės ribos ir nemokėt muito tokiu atveju?</p>

greičiau importo PVM.
Nors gal kuri ir iki muitų ribos traukiat...
Atsakyti

Ka jus ten su tuo Inherbu darot, ko jums ten tiek reikia, ko nera cia? 

Atsakyti

Ka jus ten su tuo Inherbu darot, ko jums ten tiek reikia, ko nera cia? 

Daug pigiau ir didesnis pasirinkimas  papildų, kosmetikos

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 27, 10:38)
<p>Ka jus ten su tuo Inherbu darot, ko jums ten tiek reikia, ko nera cia? </p>

Ten pasirinkimas didesnis - gamintojų, asortimento, kainos, kokybės, sudėčių ir kt. prasmėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rialina: 27 kovo 2021 - 10:52

Aš nepirkau pastarąjį pusmetį. Mane taip pat užkniso tos "dėlionės". O neseniai supakavau maišioką neišnaudotų papildų, su pasibaigusia galiojimo data, reiškia, ne taip man jų ir reikėjo.

O kosmetikos aš ten seniai neperku. Žodžiu, turbūt užraukiau su tuo iherbu.

Atsakyti

Priedas  20210327_110410.png   402,44KB   0 Parsiųsta kartų

:D

Atsakyti

Tai va tas PIGIAU. Kai nesunaudoji ir ismeti gaunasi labai brangiai.

Atsakyti

Piene, kada tau isegs čipa?  :D​ 

Atsakyti