Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Mano D.

C buvo, kai sveriau 5-7 kg. maziau. 

Tai kad ir pas mane D

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 03 27, 19:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72805583" data-time="1616856937"><div><p>Kokį skaitai?</p></div></blockquote><p>Nesitikėjau, kad gali patikti, neturėdavau kantrybės tokiems anksčiau. Gavau per kalėdas dovanų, galvojau, ai kokiai mokinukei parašyta. Bet užsikabliavau."Tiudorų saulėlydis". Mėgstu apie visokias dinastijas ir jų veikėjus.</p>

Man ši rašytoja labai patinka. Esu skaičiusi kitas kelias jos knygas, kaip ir tu sakai, negalėjau atsitraukt.
Atsakyti

Mano irgi D. Norėčiau C, bet reik numest irgi 5-7 kg, 

Atsakyti

Siandien matem pirmasias zibutes, nedaug ir tokios nedideles. Gal kiek  praskintos, del to tiek nedaug. Bet pats faktas labai pamalonino.  Diena grazi, sauleta, zmoniu prie Verkiu maluno irgi nemazai, bet ne tiek, kiek kazkuriame portale maciau nuotraukas is centro, vingio parko, zveryno paupio.  

Mano snukis nerauksletas, akys irgi visai ne, bet kas is to, senejimo tipas gravitacinis, todel ir neturiu rauksliu. O  mano viena gera pazistama jau nuo 40ies pradejo smarkiai rauksletis, db jau kaip sukepes obuolys,   uz tai jos veidelis stovi vietoje ir  nesiruosia smukti ne per milimetra. 

Pas mane  pilnas  C, jei butu daugiau, atrodyciau dramblavota,  ir siaip,  dabar gal labiau  noreciau B. 

Atsakyti

Šiandien sukam laikrodžius, šviesu bus iki pat 8 vakaro jau.

Atsakyti

Šiandien sukam laikrodžius, šviesu bus iki pat 8 vakaro jau.

As irgi pagalvojau, ziuredama  i laikrodi 7-a valanda, kad rytoj prades temti tik 8.  Smagu. :D

Atsakyti

Tas B tai skirtingai, mano dukra B nesioja, o papu beveik visai ner. O Mano tas D, tai ne i prieki visai nueina, o i ploti. Plati krutines lasta mano.

Savaite, smulkiu rauksleliu as ir neturiu, pas mane nosies- lupu ir pykcio ryskios. Bet ta nosies lupu ir jaunystej buvo. Tik rauksle neskaiciau. 

Atsakyti

As irgi pagalvojau, ziuredama  i laikrodi 7-a valanda, kad rytoj prades temti tik 8.  Smagu. :D

Nieko smagaus sitaip anksti keltis... 

Atsakyti

Mano irgi D. Norėčiau C, bet reik numest irgi 5-7 kg, 

Nu ir nutįs zemyn, kam reik. 

Atsakyti

Niekaip nesuprantu, kaip moterys gali norėt didelių papų 🙈 turėjau kelis mėnesius kol maitinau D dydį, tai ojėj vajėj, tikrai nenorėčiau tokių. Dabar tarp B-C, labiau b, tai man pats tas. Nėra taip, kad nieko nėra, bet tokie pats tas vyrui į delną 🤣🤣🤣

Atsakyti

Nieko smagaus sitaip anksti keltis... 

Savaite bus sunku,  gaila vyro ir sunaus, anie miegaliai, as daug lengviau prisitaikau. Bet uz tai  kiek daug sviesos  musu laukia, ilgi sviesus vakarai. Man tai patinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 27 kovo 2021 - 19:25

Mano irgi B. Labai liux man. Vaikai atžindyti 5m 🙈

Atsakyti