Per m.a.m.a. rodė Juozuką, tai tikrai, toks patinęs, veidas kaip išlygintas.
Dabar nemačiau, bet jau kiek seniau kažkokiam interviu klaikiai atrodė, toks pripūstas, rudas kaip š...., nu nesuprast man, kaip jie nejaučia saiko.
Vyras ar moteris, o gal šiaip kažkas neapibrėžto 🤭😄
Screenshot_20210327-223111_Chrome.jpg 91,58KB
0 Parsiųsta kartų
jūs gal labai nustebsit, bet aš visai nestebiu jokių raukšlių. žinau, kad tos juoko raukšlelės yra prie akių, nes žmonės sakė, bet aš absoliučiai į tai nekreipiu dėmesio. galvojau, gal reik pasianalizuot tą savo veidą, po visų postų, bet ai, gerai taip, kaip yra šiaip po gimdymo praėjus 2 metams žiauriai suprastėjo veido oda, pleiskanoja, spuoguojasi, ir pan. velniai. reikėtų pas kosmetologę kažkokią, bet nėra sąlygų dabar.
gražūs kibinai Greiskeli žento mėgstu aš juos, bet gamint... vargo daug.
apie papus dar kalbėjot. tai mano beveik C, toks B ant ribos. didesnių tikrai nenorėčiau.
vis FB praskrolinu tuos MAMA apdovanojimus, bet visai neskaičiau, kaip jie ten vyko. puota maro metu iš šalies atrodo.
Vilniuj žmonių šiandien vėl marios, na, bet kaip užsisėdėjusius žmones tokiu oru namie išlaikyt?
O man tai mėsos pjaustymas siaubą varo 😄 Bendradarbė pasakojo, kad pvz valandą laiko tą mėsą pjaustė kibinam. Nu ačiŲ, apseisiu. Nors naminiai, taip kaip diena nuo nakties skiriasi savo skoniu. Kaip ir cepelinai.
Labas rytas🌹
Vakar žiūrėjau M.A.M.A., tai Lolita Zero į sceną kitokia lipo, nei toj fotkėj įkeltoj. Bet nerandu internete.
Kaip jums jausmas po laiko persukimo? Aš tai bandžiau keltis anksti, tai pakankamai vėlai gavos 🤪
Fėja*, 28 Kov 2021 - 09:33, parašė: O man tai mėsos pjaustymas siaubą varo 😄 Bendradarbė pasakojo, kad pvz valandą laiko tą mėsą pjaustė kibinam. Nu ačiŲ, apseisiu. Nors naminiai, taip kaip diena nuo nakties skiriasi savo skoniu. Kaip ir cepelinai. Labas rytas🌹 Vakar žiūrėjau M.A.M.A., tai Lolita Zero į sceną kitokia lipo, nei toj fotkėj įkeltoj. Bet nerandu internete. Kaip jums jausmas po laiko persukimo? Aš tai bandžiau keltis anksti, tai pakankamai vėlai gavos 🤪O aš tai net nesupratau.atsibudau sau ir net neprisiminiau ir net nepagalvojsu,kol vyras nepasakė.