Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

marco'polo, 28 Kov 2021 - 22:31, parašė: Kaip galvojat, 650 už 12 langų roletų (ne vitrinų), daug ar normaliai?
Man atrodo,kad daug. Bet aišku gi visokių yra..ir langai gal dideli. Nors 12,tai daug tų langų.neteko vienu metu tiek dėt. Iš vis iki šio reikalo dar nepriėjom.😀
Atsakyti

Visur roletus desi? Vienodus? Gal nedaryk taip. 

Atsakyti

Kaip galvojat, 650 už 12 langų roletų (ne vitrinų), daug ar normaliai?

Labai gera kaina. Tikrai nedaug. Tu pagalvok, kiek tik vienas kainuoja.

Atsakyti

Visur roletus desi? Vienodus? Gal nedaryk taip. 

Planavau,o dėl ko nepatartum

Labai gera kaina. Tikrai nedaug. Tu pagalvok, kiek tik vienas kainuoja.

Tai va ir blaškaus,jei vieno kainą imu tai normaliai,o kai visų, tai širdis permuša 😁

Atsakyti

Kaip galvojat, 650 už 12 langų roletų (ne vitrinų), daug ar normaliai?

Manau gana nebrangu. Mes apie 500 mokėjom už 4 langus plius balkono durys (na bet ten tie langai tokie namaži, suskaidyti į tris dalis, tai ant vieno lango trys gaunasi tie roletai. Plius ant dviejų tie nsktiniai, kur nepraleidžia šviesos, jie brangesni. Užsakinėjom dexteroj.

Atsakyti

Manau gana nebrangu. Mes apie 500 mokėjom už 4 langus plius balkono durys (na bet ten tie langai tokie namaži, suskaidyti į tris dalis, tai ant vieno lango trys gaunasi tie roletai. Plius ant dviejų tie nsktiniai, kur nepraleidžia šviesos, jie brangesni. Užsakinėjom dexteroj.
Nu čia irgi vienos balkono durys tame skaičiuje....diena-naktis roletai.... norėjau virtuvėj medinių žaliuzių,bet vienas langas apie 250🤕
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marco'polo: 28 kovo 2021 - 21:51

Negrazu man tie diena naktis roletai, o ir nusibos per laika visur vienodi. 

Atsakyti

Intemora man atrodo bute buvo susidėjus tuos diena naktis. Tai ji gali įspūdžiais pasidalinti. Patiko/nepatiko, buvo gražu/negražu ir pan.

Atsakyti

Pas mane diena naktis ant vieno lango, bet ir dieninė užuolaidėlė kabo dar, negaliu būt pliku langu. Dienos efektas nelabai ten veikia, užtraukus prietema iškart, visą dieną taip nebūsi. O šiaip, tiesiog matyti šviesos iš lauko  per tuos tarpus ir viskas, .o kadangi jis dvigubas, tai ir kaina didesnė nei paprasto.

Atsakyti

Pienė_, 29 Kov 2021 - 08:19, parašė: Intemora man atrodo bute buvo susidėjus tuos diena naktis. Tai ji gali įspūdžiais pasidalinti. Patiko/nepatiko, buvo gražu/negražu ir pan.
Patiko.gražu. Man.😀
Atsakyti

Negrazu man tie diena naktis roletai, o ir nusibos per laika visur vienodi. 

Tai galima skirtingus

Atsakyti

Kai jie tik atsirado, man buvo visai grazu. O dabar ne, nes pas kas antra jie kabo, toks nuobodus standartas. 

Atsakyti