Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kolegė parašė, kad ir tokiu principu važiuojant, jai vakar visus dokumentus iškratė.

O tai kaip kitaip. Juk niekas nežino, kad gyvena Kaune ir važiuoja į rajoną. O gal atvažiavo iš gretimos savivaldybės, kas žino..

Tik tiek, kad gyventojus praleidžia, patikrinus dokumentus.

Arba tuo metu nėra posto. 

Bet visam kontekste, tai nesąmonė, kai vyksta skraidymai į Maldyvų savivaldybę.. :D​ 

Atsakyti

O tai kaip kitaip. Juk niekas nežino, kad gyvena Kaune ir važiuoja į rajoną. O gal atvažiavo iš gretimos savivaldybės, kas žino..

Tik tiek, kad gyventojus praleidžia, patikrinus dokumentus.

Arba tuo metu nėra posto. 

Bet visam kontekste, tai nesąmonė, kai vyksta skraidymai į Maldyvų savivaldybę.. :D​ 

Tai taip. Aš jau ir šiaip važinėju pasirašius darbo pažymą judėjimui lt, bet kartais ir ta netenkina.

Atsakyti

Nu tu logiskai pagalvok, viena kilograma mesos pjaustyt valanda laiko??!! Turbut dar ir knyga skaite vienu metu... 

Nu aš tai tikiu. Tai ten gi pjaustymas vos ne iki maltos mėsos lygio gabalėlius  :hmm: Aš nenustebau, kai taip man pasakė  :D 

Atsakyti

Nu aš tai tikiu. Tai ten gi pjaustymas vos ne iki maltos mėsos lygio gabalėlius  :hmm: Aš nenustebau, kai taip man pasakė  :D

nea, nereik tiek smulkiai. As pjaustau mazais pailgais gabaliukais, svoguno pjaustymo principu. 

Atsakyti

Mėsą lb gerai taip pjaustyt pastingusią. Reik biškį palaikyt šaldiklyje. 

Atsakyti

O tai MAMA kuo skiriasi nuo kas šeštdieninių Kaukių koncerto? Pastarieji, turbūt, irgi testuojasi.

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 28, 17:16)
<p>O tai MAMA kuo skiriasi nuo kas šeštdieninių Kaukių koncerto? Pastarieji, turbūt, irgi testuojasi.</p>

Bent tuo, kad Muzikinė kaukė nufilmuota kažkada. Nežinau, nei kada, nei kokios tuo metu sąlygos buvo - karantinas, kaukės, testavimai... O tu žinai?
Atsakyti

Bent tuo, kad Muzikinė kaukė nufilmuota kažkada. Nežinau, nei kada, nei kokios tuo metu sąlygos buvo - karantinas, kaukės, testavimai... O tu žinai?

Plius mąstai nelygūs....

Atsakyti

Aišku nežinau, bet galvoju logiškai, kad kažin ar pernai vasarą  ar rudenį iki karantino.

Atsakyti

Plius mąstai nelygūs....
Kiek jau vakar buvo tu dalyvių daugiau? Jeigu esmė testavimę, kaip ir kaukių (galbūt, jei filmuota ne prieš pusę metų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 28 kovo 2021 - 16:36
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 28, 17:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72805826" data-time="1616941311"><div><p>Bent tuo, kad Muzikinė kaukė nufilmuota kažkada. Nežinau, nei kada, nei kokios tuo metu sąlygos buvo - karantinas, kaukės, testavimai... O tu žinai?</p></div></blockquote><p>Aišku nežinau, bet galvoju logiškai, kad kažin ar pernai vasarą  ar rudenį iki karantino.</p>

Kažkada filmuodavo rugpjūčio-rugsėjo mėnesiais. O šia kaukę kada - nežinau.
O šiaip gi daug laidų rodo. Ir tik aišku viena - rodo ne tiesiogines laidas. Galvoju, o Lietuvos balso pusfinalius ir finalą gal tiesiogiai?
Taip, laidoms, matyt, kiti reikalavimai - ne veltui Blaževičiūtė bando vartytis, kad ir čia buvo ne renginys, o laidos filmavimas. Kažin, kokios laidos? biggrin.gif
Atsakyti

Kažkada filmuodavo rugpjūčio-rugsėjo mėnesiais. O šia kaukę kada - nežinau. O šiaip gi daug laidų rodo. Ir tik aišku viena - rodo ne tiesiogines laidas. Galvoju, o Lietuvos balso pusfinalius ir finalą gal tiesiogiai? Taip, laidoms, matyt, kiti reikalavimai - ne veltui Blaževičiūtė bando vartytis, kad ir čia buvo ne renginys, o laidos filmavimas. Kažin, kokios laidos? biggrin.gif
Bando, nes laidas filmuot galima, bet ir durnam aišku, kad čia ne laida....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 kovo 2021 - 16:57