Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

ma rods, Laisves alejoj ar ne Danija dirba?

As tai nesioju vasara ne grazias, o patogias. Sportines. Grazios guli spintoj metais, tai nebeperku. 

Aha, tikrai yra. Gal reiks savaitgalį pamėgint, nors tutiu įtarimą, kad eilės bus didžiulės, kai dabar tai nėra dirbančių parduotuvių 🙈

Norėjau į pepco vaikui šio bei to, tai kiek važiavau dienos metu, kai mb budėjo, darbo dienomis, visad eilės lauke. 

Atsakyti

Man dar tokios gražu, bet jaučiu, kad tas padas bus labai nepatogus ilgesniems pasivaikščiojimams, atmuš padus

Priedas  Screenshot_20210331-130629_Chrome.jpg   84,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tai sportinių tada ieškok ar su kokiu lanksčiu padu.šitos tikrai ne kasdieniam trinimui.nepatogu.

Atsakyti

Tu mona pirk kas tau grazu ir patogu, musu neklausk, nes kas vienai grazu, kitai bus baisu, taip ir nenusipirksi nieko.    :D

Atsakyti

Tu mona pirk kas tau grazu ir patogu, musu neklausk, nes kas vienai grazu, kitai bus baisu, taip ir nenusipirksi nieko.    :D

Tai žinok taip ir padariau, užsisakiau dvejas, tikiuosi nors vienos tiks 😁 nes tas siuntinėjimas pirmyn atgal tai man žiauriai užknisa. Lauki lauki, tikiesi, o tada pasimatuoji ir pfff, viską tenka siųsti atgal 😬

Atsakyti

As tai nesioju vasara ne grazias, o patogias. Sportines. Grazios guli spintoj metais, tai nebeperku. 

As tai ir grazias ir patogias.

Atsakyti

Va mano naujos "grazuoles". Kojos be pedikiuro, nekritikuokit. Ne, ciurna ne stora, cia taip isdidino :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 31 kovo 2021 - 12:50

Nemeluok, taip nebūna... 🙄

Atsakyti

Va mano naujos "grazuoles". Kojos be pedukiuro, nekritikuokit. Ne, ciurna ne stora, cia taip isdidino :D

Ecco, bus tikrai patogios. 

Atsakyti

Aš tai gražias pernai pirkau, nes, matyt, patogios nusibodo :D 

Tai spintoj stovi.

Ecco sportinės yra tik patogios.

Atsakyti

Ecco, bus tikrai patogios. 

Mona, su vaiku lauke vaikštinėjant, koks grožis gali būti, svarbu kojos nevargtų.

O jei perki kaip išeigines kasdienai, tai koja turbūt tavo tobula su visa keltim ir platumu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 31 kovo 2021 - 13:12

Tai žinok taip ir padariau, užsisakiau dvejas, tikiuosi nors vienos tiks 😁 nes tas siuntinėjimas pirmyn atgal tai man žiauriai užknisa. Lauki lauki, tikiesi, o tada pasimatuoji ir pfff, viską tenka siųsti atgal 😬

Tai negi dar "neatkalei" sistemos?

Jei pėda ne siaura, niekada nepirk G ar kitokia raide pažymėtų, žiūrėk į pėdos išmatavimus, jei yra pusinių dydžių, geriau puse dydžio didesnius. Dar būna gerai nueiti į tą patį lenkišką puslapį, ten būna daugiau informacijos apie batą.

Atsakyti