Žorikėliui muziką berenkant užsikabinom ant vokiškos dainos, nors neaišku ką dainuoja, bet gerai klausosi 😁 ir taip su mb pakalbam, kaip norėtumėm į tokio tipo koncertėlį ❤
Nu iš mano pusės tai nebus daugiau tikrinama 🤭 jau pardavinėjam išaugtus daiktus.
tsssssd.. kad nebutu kaip mamai Rokenrol.. o zinau ne viena atveji panasu
Echt
„Und ich glaub daran, dass es besser ist, wenn ich es fühlen kann. Für diesen einen Augenblick, sind alle meine Zweifel weg. Weil es echt ist.“
(Glasperlenspiel)
Tikra
Ir as tikiu tuo, kad yra geriau, jei as tai jausti galiu. Sia akimirka dingo visos mano abejones, nes tai yra tikra.
(Grupe Stiklo perlu zaidimas)
Nes o kas pakels šuniui uodegą...
O prie persukto laiko įpratot jau?
Mes tai ne 🤣
Aš tai net tą pačią dieną nesupratau.ataikėliau.o 9,kaip gerai išmiegojau.super.😁
Na tai aišku, kad ir išsimiegi, kai gali miegoti kol pats prabundi
O vat su žadintuvu, į darbą, kai biologinis laikrodis dar sako miegok, oi kaip sunku 🙈
Net keista, bet siemet kazkaip nesunkiai.
Nežinau, nejaučiu. Man žiemą tai psichologiškai blogai, nes vakarai sutrumpėja, o dabar dzin. Ir vaikas miega taip pat.
Tai vaikas miega pagal sena. Tai tu pagal nauja laika pamiegi ilgiau, taip gaunasi.
Tai vaikas miega pagal sena. Tai tu pagal nauja laika pamiegi ilgiau, taip gaunasi.
Nu kodėl, kaip guldavo apie 23, taip ir dabar gula, o keliasi apie 8, kaip ir seniau. Valandų skaičius paroje tai nepasikeitė.