Ir tu pasakysi, kad cia - adekvacios moterys penktą ar šeštą dešimtį pradėjusios?
Virga dar cia ilgai ištempė.
virga vienu momentu absoliučiai nebeadekvačiai elgėsi. Negalima už nieką žmonių pulti, kurie nieko blogo nepadarė.
Kad nieko įdomaus, žorikėlis vakar po skiepo buvo su temperatūra, šiandien jau be, bet dar pikta, irzli, ranka kaip kaladė.
Aš tokiau pas dantistus lakstau. Šiandiem buvau, ryt vėl. Bet pagaliau jau judam link plombavimo, tai kažkaip šviesa tunelio gale matosi.
Velykos bus Kaune, nes manau nebus šansų pradibraut man iki Utenos, kaip planavau.
Darysiu pyragą. O daugiau nežinau, neturiu minčių, man Velykos tokia keista šventė.
Ryt spintelę po tv turi atvežti, bus paskutinis baldas į namus pakeistas iš sovietinio, nes vis dar stovi mb močiutės laikų.
Pažaidė su tėčio modeliuku 🤭🤭🤭
IMG-9c2fae8f626ce50906c4d2ba199f50e4-V.jpg 111,62KB
1 Parsiųsta kartų
Mona kažkokia visa įsialergizavus, visur niežti, kasosi. Užknisa jau tos jos alergijos, atrodo ir maitinam jau mėsa su daržovėm, ne sausiakų, o vis tiek.. aišku iš vaiko prisišudeliauja visko 🙈
Mamos sunei sitas tinka. Jokios mesos, tik lasisa.
Pažaidė su tėčio modeliuku 🤭🤭🤭
Tikras mergaitės žaislas
Aš tai su brolio mašinėlėm žaisdavau
Mamos sunei sitas tinka. Jokios mesos, tik lasisa.
Šitą valgė kai parsivežėm ją tik, kurį laiką buvo ok, po to prasidėjo bėrimai. Po kurio laiko kai išsigydėm bandėm vėl grįžt prie jo, bet vėl buvo blogai...sausų aš jau nežinau kiek išbandžius, ir su žuvim, ir su įvairia mėsa, žvėriena. Pirmos savaitės būna ok, o po kokio mėnesio pradeda bert.
Kolkas geriausiai jautiena plikyta su virtom daržovėm, bet va jau ir tas panašu pradeda nebetikt 🙄