Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tą patį norėjau rašyti. Šuo lyg žinotų, ką reikia daryt, specialiai pozuoja. :) Modelis Mona. :)​ 

Fotografė gera :)

Atsakyti

Pradute tai nuolat ateina is virtuves i kambari patikrint, ar nieks nevalgo. Mama jei kokia bombonke ciulpia, tai nustoja, kad ta nieko neitartu. Tai apeina aplink stala ir vel varo i savo guoli. 

Atsakyti

Tevas apgavo mama.

Mama apgavo sunu.

Sunus apgavo kate.

Kate prisiko visiems i batus :D 

Atsakyti

Mama nusprendė skiepytis vis dėl to, dviese iš viso kolektyvo.

Atsakyti

Protingai nusprende. 

Atsakyti

Taip, džiaugiuosi ir aš. Kitą savaitę turėtų, dar nežino kada.

Atsakyti
Mano sūnus skiepo atsisakė. Jo darbe buvo židiniai, turėjo kontaktų, tačiau visi testai buvo neigiami, antikūnių neturi. Mūsų šeimoje nėra niekas nėra sirgęs net gripu. Pas mano tėvus niekad nebūdavo vaistų, išskyrus paracetamolį.Kai buvo virš 60 metų kažko prireikė pas gydytoją, nustebo gydytoja, kad tėvai neturi net kompens. vaistų pasų.Tėvai a z skiepo atsisakė, dėl kito sakė pagalvos.
Atsakyti

Mano sūnus skiepo atsisakė. Jo darbe buvo židiniai, turėjo kontaktų, tačiau visi testai buvo neigiami, antikūnių neturi. Mūsų šeimoje nėra niekas nėra sirgęs net gripu. Pas mano tėvus niekad nebūdavo vaistų, išskyrus paracetamolį.Kai buvo virš 60 metų kažko prireikė pas gydytoją, nustebo gydytoja, kad tėvai neturi net kompens. vaistų pasų.Tėvai a z skiepo atsisakė, dėl kito sakė pagalvos.

Na ir blogai... čia reik ne tik dėl savęs

Atsakyti

O pas mus darže drama. Pusė vaikų vemia, tempos, vienam covidas teigiamas, bet jis prasirgęs prieš 3mėn. Jokios izoliacijos. Tėvai patys savo ibniciatyva šiand.vaikų nevedė... Vienas ligoninėj testo laukia su tempa 39,5 , kiti užsirašė, bet tik vos ne po sav.eilė, o, jei ne pačiū tėvų susitarimas, tai grupė veiktų pilnu tempu. 

Atsakyti

Na ir blogai... čia reik ne tik dėl savęs

O tu daug darai dėl svetimų ir prieš savo norus?

Atsakyti

O pas mus darže drama. Pusė vaikų vemia, tempos, vienam covidas teigiamas, bet jis prasirgęs prieš 3mėn. Jokios izoliacijos. Tėvai patys savo ibniciatyva šiand.vaikų nevedė... Vienas ligoninėj testo laukia su tempa 39,5 , kiti užsirašė, bet tik vos ne po sav.eilė, o, jei ne pačiū tėvų susitarimas, tai grupė veiktų pilnu tempu. 

Persirgęs prieš 3 mėn, pasveikęs ir vėl užsikrėtė?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 02, 10:46)
<p>O pas mus darže drama. Pusė vaikų vemia, tempos, vienam covidas teigiamas, bet jis prasirgęs prieš 3mėn. Jokios izoliacijos. Tėvai patys savo ibniciatyva šiand.vaikų nevedė... Vienas ligoninėj testo laukia su tempa 39,5 , kiti užsirašė, bet tik vos ne po sav.eilė, o, jei ne pačiū tėvų susitarimas, tai grupė veiktų pilnu tempu. </p>

Prieš tris mėnesius prasirgo covidu ir vėl susirgo?ar ne taip supratau?
Atsakyti