Gal kuri žinot, kuo skiriasi imt paskolą iš banko ar kredito unijos?gal unijoj palūkanos didesnės?
O sūnui kada covid tyrimas? Ar jau darė?Tyrima dare pries savaite, nerado.Bet vistiek izoliuotis turi visa darboviete. Tu autistu ivairiu yra gi. Pvz. aspergeriai neitiketinai gali buti gabus kazkurioj srity. Skiepai sito tai jau niekaip neitakos.
Teko susipazint su tokiu antroku, katras apie kosmosa, zvaigzdynus, Saules sistema zino viska, kaip enciklopedija. O neskaiciuoja 20 ribose. Mano exo giminej irgi toks vienas keistas yra. Bet su amzium bendrauja daug daugiau. As labai megau zmones, kompanijas, o dabar nenoriu nieko.
Neatsimenu per kur rodė, vis dėl to metai praėjo jau, gal tv3 žinios. Pagūglinkit apie tokius žmonių gąsdinimus netikrais vaizdais, rasit ne vieną ir ne penkis, su nuorodom į tikrus šaltinius. Neišsisaugau ir nekaupiu tokios info, pažiūrėjau, paskaičiau ir tiek.
Nežinau ar teisingai tave suprantu. Bet, jeigu apie asociatyvias nuotraukas - tai buvo pradžioj tų nesusipratimų, o paskui paneigimų, nes žurnalistai informacijai iliustruoti naudodavo ne realias, o asociatyvias nuotraukas.
Nors ir dabar daug kur reikia žiūrėti ar tai tikra, jeigu svarbiausia ne pati info, o kaip iliustruojamas reportažas, straipsnis. Tarkim rašo apie ligonines, reanimacijoje gulinčius covid pacientus, nurodo skaičius, o nuotrauka asociatyvi, tarkim ligonis, kuriam atlikta širdies operacija, o visai ne covid19 pacientas.
Ir aš pas tėvus nevažiuosiu, kitas rajonas.
Gal kuri žinot, kuo skiriasi imt paskolą iš banko ar kredito unijos?gal unijoj palūkanos didesnės?
Unijoj smarkiai didesnes. Bet daznai duoda, kai bankai neduoda, maziau reikalavimu.
Nevažiuosiu, nors mama pilnai paskiepyta. Bet juk neleidžia, stabdys, baus...
Mes visi vienam mieste.
Feja, jei jus su mama po du skiepus turit, tai tikrai ko nevaziuoti?
Mes visi vienam mieste.
Tu klausei ar mes važiuosim, aš tiesiog atsakiau. Apie tave nerašiau
Ir aš pas tėvus nevažiuosiu, kitas rajonas.
ir gerokai didesnes... Jei bankuose palukanos 2,5-3,5proc, tai unijoj 5. Ir visi administraciniai mokesciai gerokai didesni. jei banke buciau mokejus koki 1500eu, tai unijoj mokejau virs 3000.
Mes pas mamą (močiutę) tai būtinai keliausim, savivaldybė ta pati, tai net kalbos nėra, kad atskirai.
Tai va, mes vienam mieste, bet kaip ir nėra legalu tokie susiėjimai. Tas tai gal dar ir dzin būtų, bet MB tai ir prisibijo pvz... Neaišku, ką galvoja brolis su žmona, neklausiau. Bet mes nesimatėme nuo Kalėdų. Per Kalėdas lauke pasikeitėme dovanėlėm. Iki tol buvome matęsi iki 2020 karantino...Jaučiu per Kalėdas....
As tai paskendusi seriale „Löwanderių šeima“ . Jau antra sezona varau. Švediskas. Jei kas pamena labai seniai rodyta „Monopolija“ , tai sitas panasus. Tik tas lyg danu buvo.
Feja, jei jus su mama po du skiepus turit, tai tikrai ko nevaziuoti?
Ten dar 5 žmonės bus.
Aš sakiau, o ko blogai, kad vieni per Kalėdas, kiti per Velykas....
Tu klausei ar mes važiuosim, aš tiesiog atsakiau. Apie tave nerašiau
Nu aš tik tęsiu temą 😄
Kad su nuvažiavimu pvz man nėr bėdos 😄