Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Neatsimenu per kur rodė, vis dėl to metai praėjo jau, gal tv3 žinios. Pagūglinkit apie tokius žmonių gąsdinimus netikrais vaizdais, rasit ne vieną ir ne penkis, su nuorodom į tikrus šaltinius. Neišsisaugau ir nekaupiu tokios info, pažiūrėjau, paskaičiau ir tiek.

Atsakyti

Nevaziuojam, visi namie sedim. Sunus Kaune saviizoliacijoj iki antros Vel. dienos, mes Klaipedoj, mama pas save. Planuoju pas mama per Atvelyki lekt, t. y. kitam savaitgaliui. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 02 balandžio 2021 - 16:19

https://m.delfi.lt/v...php?id=86855545

Nu va, galesit lekt, katros pasiilgo. As tai isvis atpratau ir nenoriu. 

Atsakyti

Nevaziuojam, visi namie sedim. Sunus Kaune saviizoliacijoj iki antros Vel. dienos, mes Klaipedoj, mama pas save. Planuoju pas mama per Atvelyki lekt, t. y. kitam savaitgaliui. 

O sūnui kada covid tyrimas? Ar jau darė?

Atsakyti
Dėl autizmo mano draugės šeimoj atveju ir aš matau kad yra genetika paveldėta .Na jei vienas iš tėvų vengia bendravimo, jam geriau vienam būt.
Mano 11 metę pasiūlė paskiepyt atitinkamu skiepu, iš mamos išgirdau: o aš girdėjau, kad gimdos kaklelio skiepu paskiepytos mergaitės gali nesusilaukt vaikų...Va taip ir klausais visokių pletkų.
Atsakyti

Dėl autizmo mano draugės šeimoj atveju ir aš matau kad yra genetika paveldėta .Na jei vienas iš tėvų vengia bendravimo, jam geriau vienam būt.
Mano 11 metę pasiūlė paskiepyt atitinkamu skiepu, iš mamos išgirdau: o aš girdėjau, kad gimdos kaklelio skiepu paskiepytos mergaitės gali nesusilaukt vaikų...Va taip ir klausais visokių pletkų.

Autizmas ir intravertiškumas - skirtingi dalykai. Nes daug yra žmonių, kurie nemėgsta bendravimo.

Įskaitant pvz ir mane. Mane žmonės labai vargina, ypač visokie susiėjimai (čia iki covido, aišku). Kai man reikėdavo kažkur dalyvaut, tai bevelydavau geriau susirgt, nei bendraut su daug žmonių.

O dėl  tų mergaičių skiepų, tai nematau logikos, ten juk nesusiję nei su gimda, nei su kiaušidėm, nei apskritai su vaisingumu.

Jei turėčiau tokio amžiaus dukrą, tai būtinai stengčiausi, kad pasiskiepytų, nes liga mirtina ir baisi.

Atsakyti

Neatsimenu per kur rodė, vis dėl to metai praėjo jau, gal tv3 žinios. Pagūglinkit apie tokius žmonių gąsdinimus netikrais vaizdais, rasit ne vieną ir ne penkis, su nuorodom į tikrus šaltinius. Neišsisaugau ir nekaupiu tokios info, pažiūrėjau, paskaičiau ir tiek.

Bet pradžioj, dar prieš metus, tai labai daug paneigimų būdavo, kiek pamenu. Nežinau, apie šį konkretų atvejį. 

Bet būdavo paskelbia kažką ir ant rytojaus paneigia...

Atsakyti

Autizmas ir intravertiškumas - skirtingi dalykai. Nes daug yra žmonių, kurie nemėgsta bendravimo.

Įskaitant pvz ir mane. Mane žmonės labai vargina, ypač visokie susiėjimai (čia iki covido, aišku). Kai man reikėdavo kažkur dalyvaut, tai bevelydavau geriau susirgt, nei bendraut su daug žmonių.

O dėl  tų mergaičių skiepų, tai nematau logikos, ten juk nesusiję nei su gimda, nei su kiaušidėm, nei apskritai su vaisingumu.

Jei turėčiau tokio amžiaus dukrą, tai būtinai stengčiausi, kad pasiskiepytų, nes liga mirtina ir baisi.

Ojjj, aš irgi susibūrimuose kankinuosi. Kai kuriuos balius esu "prasirgus". Nemėgstu išeiti, mėgstu namie būti.

Atsakyti
Dėl bendravimo neturėjau minty masinių balių.Ten žmogus aplamai nemėgo bendravimo net mažam rate.Žmogui vistiek reikia turėt kokį draugą.O jei nereikia nieko?.
Atsakyti

Eisiu gaminti tinginį.

Pradėsim baliavot nuo rytojaus 😄

Per Kalėdas ir Naujus šampo taip ir neatsidariau. Gal per Velykas reiks pakaštavot...

Merginos, o važiuosite pas mamas savo ir ten pvz su brolių, seserų šeimom susitiksit?

Nes aš mamai pasakiau, kad aš buvau per Kalėdas, o dabar brolis lai atvažiuoja, o mes ne. Tai užpyko biSki  :hmm: Nustebau, kad ji tokį jau balių organizavo, labai širdį man skaudėjo, dabar jau kiek apsipratau. 

O kaip jūs planuojat?

Mano mamai tai skaudu, nes jos sesuo tai su abiem savo vaikais čia neseniai gimtadienį šventė. Iš Vilniaus atvažiavo abu su šeimom.... O jau ji matai, tai negali. Pikta jai....

Nevažiuosiu, nors mama pilnai paskiepyta. Bet juk neleidžia, stabdys, baus...

Atsakyti

Bet pradžioj, dar prieš metus, tai labai daug paneigimų būdavo, kiek pamenu. Nežinau, apie šį konkretų atvejį. 

Bet būdavo paskelbia kažką ir ant rytojaus paneigia...

Taip, buvo paneigimų, mačiau. Bet kodėl tuomet reikia rodyt senus vaizdus ir baugint žmones, kai vėluau gudresni randa tikrus šaltinius, juos pateikia, o tada nieko kito ir nelieka, tik paneigt. Kam visa tai?

Atsakyti

Mes pas mamą (močiutę) tai būtinai keliausim, savivaldybė ta pati, tai net kalbos nėra, kad atskirai.

Atsakyti