Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Nes tą vaikas gauna iki gimimo. Bent pagal tai ką esu skaičiusi, o aš domėjausi šia tema. 

O tai genai susiformuoja tik gimus? Jeigu autizmas genetikoj.

Atsakyti

Man tai 6 dėl spalvos. O šiaip tos formos visos atgrasios.

Atsakyti

Mane patraukė 3, nei spalva graži, nei forma, bet kiti dar mažiau patiko.

Atsakyti

genai perduodami. Bet jie gali buti paveikti, pvz. kontrac. tableciu naudijomo. Ar dar ko. 

Atsakyti

As nesudeliojau jokiu emociuku - mirksiuku, sypsniuku, akiu uzvertimu,    galimaimano sita rasliava supratai  paraidziui.   :D

Nu jo 😄

Biški nustebau 😄

Atsakyti

Mane patraukė 3, nei spalva graži, nei forma, bet kiti dar mažiau patiko.

Turiu puikia  intuicija, ne neabejojau, kad 3 pasirinksi.  Sioje temoje dar viena dama bejokios abejones turetu pasirinkti 3 deme. :D

Atsakyti

GEN'ai yra įGIMti. Nu vat nesukrenta mamos ir tėčio genai teisingai arba vienas iš jų turi mutavusį geną ir bendroje sąjungoje gaunasi vaikas su įgimta genetine patologija. Be to, autizmo spektras labai platus - pusei tų, ką mūsų laikais vadino "keistas vaikas", nūdienoj prirašomas autizmas. Nes turime diagnozių, turime nemokamą sveikatos apsaugos sistemą ir jei tik koks keistumas, tysiame vaiką pas gydytojus, pas psichologus, o ten jau diagnozę tikrai suras. Nekalbu apie sunkius autizmo atvejus.

Atsakyti

https://m.delfi.lt/g...php?id=75664501

Atsakyti

GEN'ai yra įGIMti. Nu vat nesukrenta mamos ir tėčio genai teisingai arba vienas iš jų turi mutavusį geną ir bendroje sąjungoje gaunasi vaikas su įgimta genetine patologija. Be to, autizmo spektras labai platus - pusei tų, ką mūsų laikais vadino "keistas vaikas", nūdienoj prirašomas autizmas. Nes turime diagnozių, turime nemokamą sveikatos apsaugos sistemą ir jei tik koks keistumas, tysiame vaiką pas gydytojus, pas psichologus, o ten jau diagnozę tikrai suras. Nekalbu apie sunkius autizmo atvejus.
Yra autizmas ir autizmo spektro sutrikimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 balandžio 2021 - 19:46

Turiu puikia  intuicija, ne neabejojau, kad 3 pasirinksi.  Sioje temoje dar viena dama bejokios abejones turetu pasirinkti 3 deme. :D

Rinkausi neskaučiusi, bet tai, kas aprašyme, tinka koks 60%.

Atsakyti

Yra autizmas ir autizmo spektro sutrikimai.

O tai dėl kurio "kalsime prie vinies" skiepus?

Atsakyti

O tai dėl kurio "kalsime prie vinies" skiepus?

Dėl nė vieno matyt...

Atsakyti