Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Che che, Zorikelis maladiec :D

As irgi taupau 4 implantams. Nu dar nei puses nesurinkau, bet jau netoli... 

Atsakyti

Che che, Zorikelis maladiec :D

As irgi taupau 4 implantams. Nu dar nei puses nesurinkau, bet jau netoli... 

Kiek, manai, tau kainuos? manau, supranti, kad kainoraštyje nurodo tik implanto kainą? Tuo pritraukia naivuolius, kurie pradeda procesą, paskui išaiškėja, kad nėr kur dingti, nes yra dar du komponentai be įsriegiamos dalies. Kalbu jau apie ištraukto danties vietą. Dar, tiesa, žiūrint ir kurios vietos.

Na, tu tai apskaičiuojanti viską, galgi nesiduosi įkalbama "ant brangiausio". :) 

Atsakyti

Kiek, manai, tau kainuos? manau, supranti, kad kainoraštyje nurodo tik implanto kainą? Tuo pritraukia naivuolius, kurie pradeda procesą, paskui išaiškėja, kad nėr kur dingti, nes yra dar du komponentai be įsriegiamos dalies. Kalbu jau apie ištraukto danties vietą. Dar, tiesa, žiūrint ir kurios vietos. Na, tu tai apskaičiuojanti viską, galgi nesiduosi įkalbama "ant brangiausio". :)
Viska as zinau, seniai isanalizavus. Dabar reik 4 stukas surinkt. Cirkonio man nereikia. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 02 balandžio 2021 - 22:50

labavakarą,

galvoju, nuo ko čia pradėt😀

apie skiepus ir autizmus tai net nėra reikalo diskutuot. šiaip po mmr skiepo praėjus mėnesiui mano vaikui prasidėjo alergija. bet aš kažkaip nesieju šitų reikalų. aš pati niekam nebuvau alergiška iki kokių 30. o po prasidėjo ir dilgėlinė, ir dar visokios nesąmones.

Mona, tavo šuo nerealus. esu artimai su buliukais susidūrus - patys geriausi klounai 😀

Žorikėlis irgi maladėc, aš tokius dalykus vadindavau š*dų fiesta.

apie plokščiažemininkų ir antivakserių beigi FB briedo turinį irgi sunku kažką pakomentuot. atsiprašau😀 tiesa, pas paskiepytis senelius greičiausiai apsilankysim per Velykas. jeigu vaikui sloga baigsis. tie darželiai..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 03 balandžio 2021 - 00:05

Aš tai neskaičiuoju, nes bijau išsigąsti. Tik čekius renku, kada nors suskaičiuosiu, kai pasibaigs.

:D O žorikėlis ką, buvo be kelnaičių ar pampersų ant sofos? Va, kur nepriežiūra... sofos. :)​ 

Oi man irgi dar dviejų implantų reiks, tai nenoriu net galvot.

Nu va žorikėlį trumpam nuogą pasodinau (kaip tik prieš tai ant puoduko sėdėjom ir tik pasisiojo) ir nulėkiau persirengt iš naktinių, nes paskambino, kad spintelę atveža... 

Atsakyti

labavakarą,

Mona, tavo šuo nerealus. esu artimai su buliukais susidūrus - patys geriausi klounai 😀

Žorikėlis irgi maladėc, aš tokius dalykus vadindavau š*dų fiesta.

apie plokščiažemininkų ir antivakserių beigi FB briedo turinį irgi sunku kažką pakomentuot. atsiprašau😀 tiesa, pas paskiepytis senelius greičiausiai apsilankysim per Velykas. jeigu vaikui sloga baigsis. tie darželiai..

Nu tokie jau jie 😊 tikrai sukelia daug juoko. Ir kiek meilės ❤

Atsakyti

Labas rytas 🌹

Žiūrau per LRT plius apie Japonijoje gaminamus sojos produktus ir patiekalus. Rodo ir gamyklas. Tai žodžiu, vienoj gamykloj gamina sojų pieno plutelę. Pripilta į indus sojų pieno ir laukiama plėvelių. Kai pasiekia tam tikrą storį, tuomet jos padžiaunamos, kaip kokios palutės. Iš jų gamina įvairius patiekalus. Gamina iš šviežių tokią kaip sriubą, iš džiovintų šiaip, kaip makaronus kokius, traškučiai, salotos su jom, vos ne kaip spirgučiai... desertai su jom.... Tipo labai sveika 100% baltymų joje. Pavaro žmonės.

Atsakyti

Oi man irgi dar dviejų implantų reiks, tai nenoriu net galvot.

Nu va žorikėlį trumpam nuogą pasodinau (kaip tik prieš tai ant puoduko sėdėjom ir tik pasisiojo) ir nulėkiau persirengt iš naktinių, nes paskambino, kad spintelę atveža... 

😄😄😄

Atsakyti
Tai turime mirčių milijonui gyventojų skaičių tokį patį kaip švedai. Nu įdomiai...
Atsakyti

Kaip dažysit margučius? 

Planuoju bandyti su aliejum. Kur pamerki kiaušinį į vienus dažus, o paskui į kitus, kurie jau su aliejum. Bandėt kuri? Gerai gavosi?

Atsakyti

Kaip dažysit margučius? 

Planuoju bandyti su aliejum. Kur pamerki kiaušinį į vienus dažus, o paskui į kitus, kurie jau su aliejum. Bandėt kuri? Gerai gavosi?

Buvau neseniai ikelusi, kaip dazysiu. 

Atsakyti

Buvau neseniai ikelusi, kaip dazysiu. 

Gal praleidau

Atsakyti