Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Nesu kepus bobos. Visai norėčiau pabandyt.Gal žinot kokį receptuką ne įmantrų? Greiskeli, pagal kokį receptą tu kepi?
Atsakyti

Nesu kepus bobos. Visai norėčiau pabandyt.Gal žinot kokį receptuką ne įmantrų? Greiskeli, pagal kokį receptą tu kepi?

Galiu duoti saviski paprasta, su varske. Gaunasi tokia dregna boba.

Atsakyti

Aš bobą nusipirkau kepyklėlėj. Tortą gavom dovanų iš vienos gaspadinės, kuri tuo užsiima, dar nežinau koks. Žinau, kad gamyboj nenaudoja jokių margarinų ir panašiai.

Kumpis, liežuvis, verda, antis bus užmacavota, keptos daržovės bus prie jos rytoj, mišrainės ingridientai paruošti jau.

Kiaušinius nudažiau servetėliniu būdu, nežinau, ar pavyko. Greisė atsakys man už tai  :D 

Nuvaliau du vitrininius ir kelis paprastus langus.

Galėjau visko nesugrūsti į vieną laiko tarpą, bet taip jau man gaunasi. :)  Labai tingiu iš anksto ruoštis. 

Atsakyti

Velyku boba su varske

4 kiausai,  200 gr. EVE, arba VILNIUS margarino kepimui,  1stikline cukraus, 200 gr. grietines, 200 gr. varskes, apie 15 šaukštu miltu, 1 pok. Backpulver,  1 pok. Vanillezucker,  razinos, dziovinti vaisiai

Kiaušus ištrint su cukrum, det ištirpinta margarina, grietine, varske, viska isplakt mikseriu, deti miltus, kad butu tąsi,kaip grietine, tešla.Vaisius smulkiai supjaustyti, imaisyti.   Kepti formoj su skyle apie 40 min. 180 l. temperaturoj. Atsaldyta isimti, puosti glajum, arba cukraus pudra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 03 balandžio 2021 - 13:01

va pernykste boba. 

Atsakyti
Ačiū, Greiskeli.
Mes jau su servetėlėm ir dažais nudažėm kiaušinius. Visai gražu.
Atsakyti

Ačiū, Greiskeli.
Mes jau su servetėlėm ir dažais nudažėm kiaušinius. Visai gražu.

Parodyk.As tik ryt ryte dazysiu. 

Atsakyti

Kiaušinius nudažiau servetėliniu būdu, nežinau, ar pavyko. Greisė atsakys man už tai  :D 

Nuvaliau du vitrininius ir kelis paprastus langus.

Mano langai baisus, bet nevalysiu, kol remontai nepasibaigs.

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 03, 14:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72808176" data-time="1617448502"><div><p>Ačiū, Greiskeli.
Mes jau su servetėlėm ir dažais nudažėm kiaušinius. Visai gražu.</p></div></blockquote><p>Parodyk.As tik ryt ryte dazysiu. </p>

O kaip foto kelias? Kažkada SM labai gyvenau,mokėjau, dabar jau nebežinau blink.gif
Atsakyti

Spaudi ATSAKYTI, tada spaudi ISSAMUS ATSAKYMAS. 

Atsakyti
<p>Čia visas darbas dukros, zuikius ji ir susidėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajokle*: 03 balandžio 2021 - 13:38

Vau, labai grazu :wub:​ 

Atsakyti