Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Aš pirkau Maximoj savaitės pradžioj.

Atsakyti

Jokiu nebus reikalu pas mus. Sian iskepsiu tik boba, ryt ryte ramiai kiausus nudazysiu, MB padarys sparnelius su soju padazu. Eilinis savaitgalis. 

Atsakyti

Jokiu nebus reikalu pas mus. Sian iskepsiu tik boba, ryt ryte ramiai kiausus nudazysiu, MB padarys sparnelius su soju padazu. Eilinis savaitgalis. 

Tai dviese, aišku, kad nieko daugiau ir nereikia.

Atsakyti

Tai turime mirčių milijonui gyventojų skaičių tokį patį kaip švedai. Nu įdomiai...

Klausimas dar kaip jie skaičiuoja, nes čia...žn.. 

Atsakyti

Keliese sėdėsit prie stalo? Man atrodo, kad būsim penkiese, nes gal anytą pavyks prisiprašyti. Jau ir taip pernai per Velykas nebuvo, per kalėdas nebuvo, bijo, skiepytis jai negalima, tai sėdi izoliuota.

Trise mes, manau. Nebent pasikviesim brolio šeimą, bet nžn...dar

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 03, 12:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72808108" data-time="1617430624"><div><p>Tai turime mirčių milijonui gyventojų skaičių tokį patį kaip švedai. Nu įdomiai...</p></div></blockquote><p>Klausimas dar kaip jie skaičiuoja, nes čia...žn.. </p>

Nu aš tai nežinau, Kasiulevičius gal žino, jei sako biggrin.gif
Atsakyti

Nu aš tai nežinau, Kasiulevičius gal žino, jei sako biggrin.gif

Na tai, jeigu perskaitei Kasiulevičiaus A ir tau tiko - tai perskaityk ir B, jis tame pačiame interviu pasako savo nuomonę į tavo klausimą  :)​  

Atsakyti

Zmones skaito selektyviai. 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 03, 12:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72808150" data-time="1617442688"><div><p>Nu aš tai nežinau, Kasiulevičius gal žino, jei sako vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na tai, jeigu perskaitei Kasiulevičiaus A ir tau tiko - tai perskaityk ir B, jis tame pačiame interviu pasako savo nuomonę į tavo klausimą  smile.gif​  </p>

Aš jokio klausimo neuždaviau.
Perskaičiau ne tik A ir B, bet ir Z.
Atsakyti

O kiaušus tradiciškai: su kreidelėm :)

Turiu antį, liežuvį, silkės. Reik kokią mišrainę, sviežių daržovių salotų

Atsakyti

Gal silkę su grybais. Kaip be ryšio, kad tik vakare namie būsiu...

Atsakyti

Pas mus labai panašiai.

Padarėm su vaikais tinginį, MB su vaikais želė prigamino. Baltą mišrainę MB gamins. Pietum vištos keptos. Viskas. 

Atsakyti