Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai antro skiepo datos iš anksto nenustato, man atrodo? Gauni žinutę prieš kelias dienas.

Nustato

Atsakyti

Jei astrazeneka skiepyjo, tai kita skiepa paskyre birzeliui, as taip supratau.

Maniskis treciadieni gaus antra skiepa.

Su  Velykomis visas. :4u:

Ką tik pasiskielijo, ant durniaus pabandė ir užsiregistravo birželiui. Nesueina galai, bet gal tik man nesuikramto  :D​ 

Atsakyti

O kur aš sakiau, kad reikia? Čia tu kabiniesi kabiniesi Velykų proga?

Ir koks konkursas, juokų nesupranti?

Užėjo kažkas... blyn

Ko tokia pikta? Kad parašiau, kad gražūs su servetėlėm? Nepretenduoju į tavo vietas. Tiesiog apie dažymo būdą parašiau, kad gražiai gaunasi. Tiek.

Atsakyti

Tai antro skiepo datos iš anksto nenustato, man atrodo? Gauni žinutę prieš kelias dienas.

Na, mano vyras pirma skiepa gavo kovo 17 , antra paskyre lygiai po 3 savaiciu,  su konkrecia data ir valanda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 04 balandžio 2021 - 16:16

Ko tokia pikta? Kad parašiau, kad gražūs su servetėlėm? Nepretenduoju į tavo vietas. Tiesiog apie dažymo būdą parašiau, kad gražiai gaunasi. Tiek.

Tai tu piktai ir arogantiškai nuskambėjai, kaip nesupratus humoro.

Atsakyti

Na, mano vyras pirma skiepa gavo kovo 17 , antra paskyre lygiai po 3 savaiciu,  su konkrecia data ir valanda.

Aha, taip pat ir mano mamai. Paskiepijo ir gavo lapuką, kad lygiai po trijų savaičių antram atvyktų. Paskui gavo tik žinutę, kuriai valandai. O dieną iš anksto žinojo.

Atsakyti

Matai kaip. O mano senoliui buvo tik parašyta - po 3 sav. Bet šitas procesas tada dar tik "stygavosi", tai laukėm. Atrodo, prieš dvi dienas tik sms atėjo.

Atsakyti

Mano mamai ir tėčiui nustatė antro skiepo datą iš anksto.

Bent Kaune, tai neina bet kam užsiregistruoti. Pabandžiau ant bajerio ir parašė, kad aš neįtraukta į sąrašus

Atsakyti
Man gražūs visaip dažyti kiaušinai, o turint nedidelių vaikų, juos dažo vaikai, užsiėmimas jiems ir pagyrimai jiems. Aš turbūt nesu dažius kiaušinių taip pat, kasmet būna vis kokių naujų būdų, juos ir išbandom.
Atsakyti

Mano mamai ir tėčiui nustatė antro skiepo datą iš anksto.

Bent Kaune, tai neina bet kam užsiregistruoti. Pabandžiau ant bajerio ir parašė, kad aš neįtraukta į sąrašus

As irgi vakar bandziau, ta pati atsakyma gavau.

Atsakyti

Su pavasario švente!

Greiskeli, kepiau bobą, tik pyrago formoje, skanus labai kepinys. Dėjau razinų ir džiovintų abrikosų, tai kitą kartą cukraus mažiau dėsiu.

Dziaugiuosi, kad patiko. As siemet dar dziovintu vysniu ipjausciau. 

Atsakyti

As irgi vakar bandziau, ta pati atsakyma gavau.

Kokiam psl registruojatės? 

Atsakyti