Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai ar šiandien pasiskiepijo ar užsiregistravo birželiui, nesupratau?
Nu tai antram automatiškai. Po skiepo e-mailą gavo su data ir laiku antram.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 04 balandžio 2021 - 18:21

Pas mus tai saltos tos Velykos. Nors saule ir buvo, bet vejuota ir dregna. Nemegstu pavasario iki geguzes. 

Atsakyti

persivalgiau  :wink:  :wacko:​ 

Atsakyti

Tekstas Jolantos Blažytės, faktai greičiausiai rasti internete. Taip, aš ir vėl. Jei netingit, paskaitykit, atsakymas būtų įdomus, manau, daug kam.

NA IR KĄ? 
Kovo 3d. JAV Texaso valstija (valdoma respublikonų), spjovė į visus karantinus, nusiėmė kaukes ir pradėjo gyventi normalų gyvenimą. Atsimenu, kiek tą dieną buvo cypimo iš visokių egzzzpertų pusės.
CNN ir kita koronapsichozę įsukinėjantis mainstryminė media prognozavo, kad Texase voliosis krūvos lavonų ir bus fiksuota papildomas 500 000 mirčių kiekis,  Texaso gubernatoriaus politiniai priešininkai  demokratai cypė, kad gubernatorius, priėmęs tokį sprendimą, aukoja teksasiečių gyvybes vardan politinių tikslų, daktaras Fauci kriokė, kad toks sprendimas yra pritrenkiantis, prezidentas J. Bidenas vebleno, kad karantino nutraukimas yra skubotas ir pan. Šią isteriją vis pagyvindavo CNN kuriami reportažai, kuriuose, pavyzdžiui, kokia nors slaugytoja, susiėmusi už galvos, dejuodavo: „vaje vaje, kaip aš dabar dirbsiu tarp tų lavonų“ ir pan. 
Na ir ką turime dabar?
Praėjus 18-kai dienų po karantino nutraukimo, Texase susirgimų skaičius sumažėjo, hospitalizacijų skaičius sumažėjo, mirčių skaičius sumažėjo žymiai. Šioje valstijoje vakcinuota 13 proc. gyventojų. 
Tuo tarpu New York ir New Jersey valstijose (jų gubernatoriai labai kritikavo Texaso gubernatoriaus sprendimą), COVID susirgimai auga, nors čia galioja griežti karantino suvaržymai ir privalomas kaukių dėvėjimas. 
Įdomu, kaip šį neįtikėtiną reiškinį paaiškintų mūsų vyriausybės-moteriausybės egzzpertai, uždraudę per Velykas Balbieriškio gyventojams ridenti margučius Zapyškyje?
Atsakyti

persivalgiau  :wink:  :wacko:​ 

ir as :sad:​ 

Atsakyti

Tekstas Jolantos Blažytės, faktai greičiausiai rasti internete. Taip, aš ir vėl. Jei netingit, paskaitykit, atsakymas būtų įdomus, manau, daug kam.

NA IR KĄ? 
Kovo 3d. JAV Texaso valstija (valdoma respublikonų), spjovė į visus karantinus, nusiėmė kaukes ir pradėjo gyventi normalų gyvenimą. Atsimenu, kiek tą dieną buvo cypimo iš visokių egzzzpertų pusės.
CNN ir kita koronapsichozę įsukinėjantis mainstryminė media prognozavo, kad Texase voliosis krūvos lavonų ir bus fiksuota papildomas 500 000 mirčių kiekis,  Texaso gubernatoriaus politiniai priešininkai  demokratai cypė, kad gubernatorius, priėmęs tokį sprendimą, aukoja teksasiečių gyvybes vardan politinių tikslų, daktaras Fauci kriokė, kad toks sprendimas yra pritrenkiantis, prezidentas J. Bidenas vebleno, kad karantino nutraukimas yra skubotas ir pan. Šią isteriją vis pagyvindavo CNN kuriami reportažai, kuriuose, pavyzdžiui, kokia nors slaugytoja, susiėmusi už galvos, dejuodavo: „vaje vaje, kaip aš dabar dirbsiu tarp tų lavonų“ ir pan. 
Na ir ką turime dabar?
Praėjus 18-kai dienų po karantino nutraukimo, Texase susirgimų skaičius sumažėjo, hospitalizacijų skaičius sumažėjo, mirčių skaičius sumažėjo žymiai. Šioje valstijoje vakcinuota 13 proc. gyventojų. 
Tuo tarpu New York ir New Jersey valstijose (jų gubernatoriai labai kritikavo Texaso gubernatoriaus sprendimą), COVID susirgimai auga, nors čia galioja griežti karantino suvaržymai ir privalomas kaukių dėvėjimas. 
Įdomu, kaip šį neįtikėtiną reiškinį paaiškintų mūsų vyriausybės-moteriausybės egzzpertai, uždraudę per Velykas Balbieriškio gyventojams ridenti margučius Zapyškyje?

Šiaip paaiškint turbūt labai paprasta - dauguma jau turbūt prasirgo tam texase ir yra susiformavęs kolektyvinis imunitetas 

Bet Blazyte visada mėgėja paprastus paaiškinimus įvynioti į kažkokių sensacijų apvalkala

Atsakyti

Niujorko gyventoju tankuma palygink su Texaso. Blazyte visada viska geriau uz kitus zino, as, asmeniskai, jos pernesti negaliu.

Tai taip iseina, kad karantino nutraukimas sumazino mirciu skaiciu?  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 04 balandžio 2021 - 20:45

Įdomu ir man, kaip tai susiję su sumažėjimu visko, nutraukus karantiną.

Kodėl kolektyvinis imunitetas neįmanomas kitur tuomet? 

Atsakyti

Niujorko gyventoju tankuma palygink su Texaso. Blazyte visada viska geriau uz kitus zino, as, asmeniskai, jos pernesti negaliu.

Tai taip iseina, kad karantino nutraukimas sumazino mirciu skaiciu?  :rolleyes:

Nu briedas ir tiek

Atsakyti

Visų margučiai labai gražūs! 😍

O mes bandėm miško keliukais mb močiutę pasiekti, tai vos neįklimpom kažkokiose pelkėse ir teko suktis ir grįžti namo 😁

Bet pabuvom pas jo mamą gan maloniai, pabendravom ir gerai. Žorikėlis gavo dovanų močiutės siūtą vištą ☺

Priedas  20210404_215222.jpg   146,96KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Taigi buvo ir pas mus nutrauktas karantinas. Iki ko priėjom? Kažin kodėl didėjo mirčių skaičius. Juk taip prieškalėdiniu laikotarpiu aktyviai kontaktuodami, laisvai gyvendami ir grūsdamiesi į prekybos centrus, visi stengėsi jį sumažinti  :D 

Atsakyti

Tai tau greis atsakė - gyventojų tankis kitoks. Texasas yra dykuma palyginti su Niujorku

Atsakyti