Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Au tai įsigijau neplanuotai. Kažkaip nelabai tuo momentu gyvent norėjos🙈 Ir kartu norėjosi kažką prasmingo atlikt. 

Oho. Turiu galvoje sunkų laikotarpį.

Aš kortelės neįsigijau, nes tiesiog neturėjau progos.

Man tai kažkaip savaime suprantama, kad jei gali išgelbėti kažkam gyvybę tokiu būdu, tai taip.

Ir mb nuomonė ta pati.

Atsakyti

Citata:

"Svarbu yra ne turėti pačią Donoro kortelę, o apie savo apsisprendimą po mirties dovanoti organus ir (ar) audinius transplantacijai pasikalbėti su savo artimaisiais."

​Tai kaip ir pakalbėjus.

Atsakyti

Oho. Turiu galvoje sunkų laikotarpį.

Aš kortelės neįsigijau, nes tiesiog neturėjau progos.

Man tai kažkaip savaime suprantama, kad jei gali išgelbėti kažkam gyvybę tokiu būdu, tai taip.

Ir mb nuomonė ta pati.

Buvo buvo. Svarbu praėjo :)

Bet paliko tiek blogu, tiem ir gerų pėdsakų. 

Vienareikšmiškai pamažino galvoje stereotipų ir praplėtė ribas. 

Atsakyti

Mb sakius, bet reiks dar primint. Gi dabar oficialus vyras :)

Atsakyti

Geriau žmones suprantu, mažiau teisiu, mažiau spraudžiu į rėmus. 

Moralumo suvokimas pasikeitė. 

Bet man patinka :)

O iš neigiamu dalykų, tai susidirbau nervų sistemą iki psichosomatinių fizinių gliūchų. 

Atsakyti

Greiskeli, 05 Bal 2021 - 12:25, parašė: [url="https://ntb.lrv.lt/kaip-isigyti-donoro-kortele"]https://ntb.lrv.lt/kaip-isigyti-donoro-kortele[/url]
Susilaikysiu. Iš visi nemėgstu nieko kas susiję su medicina.man nueit pas ginekologę metuise kartą išūkių iššūkis. Jei nebūtina,tai niekur neinu ir niekuo nesidomiu. Vat tik su tuo dančiu strigau dabar ilgam.
Atsakyti

O iš neigiamu dalykų, tai susidirbau nervų sistemą iki psichosomatinių fizinių gliūchų. 

Čia rimtai skamba. 

bet dabar juk viskas ok, kaip suprantu?

Atsakyti

Čia rimtai skamba. 

bet dabar juk viskas ok, kaip suprantu?

Ne 100 proc. :)

Atsakyti

Kai tik ateina metas valyti langus aš vėl ir vėl grįžtu prie minties pirkti langų valymo robotą. Išsianalizuoju jų modelius, privalumus ir minusus, bet neapsisprendžiu kvadrarinį ar ovalų, reikia man tų lazerinių ar užteks mechaninių, reikia, kad pats purkštų ar ne... Ir taip dar nenusipirkus ne todėl, kad neapsisprendžiu ar man reikia, nes man jo reikia, noriu, o todėl, kad nežinau kurį pirkti, kad niekaip neapsisprendžiu 🙈🙉

Gal kuri jau turite?

Atsakyti

Jei tureciau vitrininius langus, seniai buciau nusipirkus. 

Atsakyti

Jei tureciau vitrininius langus, seniai buciau nusipirkus. 

Iš vidaus taip, padėtų,  nes jie nebūna labai nešvarūs. Bet kaip jie būna apsinešę iš lauko, visokiom žiedadukėm, o po lietaus apsitaško nuo trinkelių pakilusiom dulkėm. Jei būtų antras aukštas, o ne kontaktas su grindiniu.

Pati mąsčiau įsigyti, nes langus valau kelis kartus per vasarą. 

bet pirmiausia rankiniu būdu turiu išvalyti lauko pusę, nes joks robotas nenuvalytų. Taip tik atrodo, robotas valo, o tu kavą geri. Aha, norėtum..

Man neverta. Mano nuomonė.

Atsakyti

Amadėja*, 05 Bal 2021 - 12:43, parašė: Geriau žmones suprantu, mažiau teisiu, mažiau spraudžiu į rėmus. Moralumo suvokimas pasikeitė. Bet man patinka :) O iš neigiamu dalykų, tai susidirbau nervų sistemą iki psichosomatinių fizinių gliūchų.
Gavai didelę traumą nuo to savo exo ir tavo ne moralumo sąvoka pasikeitė,o pasaulis išsikreipė..man taip atrodo.
Atsakyti