Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Taip. Man irgi keisti tie bebaimiai drąsuoliai, komjaunuoliai, nebijantys ligos, dusimo, jos pasekmių... geriau rizikuojantys savo ir artimųjų gyvybe, nei pasiryžtantys skiepui.

Jie tiesiog netiki ligos egzistavimu, mano kad tai pasaulio galingųjų sąmokslas. Tad nėra ko bijot tokiu atveju 😃

Atsakyti

Pliaaaa, koks lauke vejas....  Kada ateis tikras pavasaris?  :cry2:  Niekur nebeisiu, sedesiu namie siandien. 

Atsakyti

Paauglystėj neprisimaištavo 😃😁

Aha, grynai paauglių elgesys 

Atsakyti

Bet dar yra ir kita kategorija. Tiesiog garsiai šaukia prieš skiepus, iš besiskiepijančių šaiposi, o patys tyliai pasiskiepija  :)

Arba vienur šaukia, kad prieš skiepus, palauks, o kitur agituoja skiepytis  :D​ 

Atsakyti

Pliaaaa, koks lauke vejas....  Kada ateis tikras pavasaris?  :cry2:  Niekur nebeisiu, sedesiu namie siandien. 

Vėjas atneš šilumą. Kada nors 😄

Atsakyti

O mes planavom keletą val lauke, tai vat ir nžn ką daryt....

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 05, 11:29)
<p>Taip. Man irgi keisti tie bebaimiai drąsuoliai, komjaunuoliai, nebijantys ligos, dusimo, jos pasekmių... geriau rizikuojantys savo ir artimųjų gyvybe, nei pasiryžtantys skiepui.</p><p>Bet dar yra ir kita kategorija. Tiesiog garsiai šaukia prieš skiepus, iš besiskiepijančių šaiposi, o patys tyliai pasiskiepija  smile.gif </p>

Jo, sutinku. Keisti bebaimiai rūkantys, vartojantys alkoholį, žiaurų maistą ir t.t. - kokį šimtą keistuolių išvardinčiau biggrin.gif

QUOTE(Anidanda @ 2021 04 05, 11:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72808567" data-time="1617611110"><div><p>O labiausiai bijau „visažinių“ bebaimių komjaunuolių vartotojo įkelta nuotrauka
Šiaip tai baimė normaliems žmonėms yra normalus jausmas.

Papildyta:
Atsigavai po vakar?
Bet dėl visa ko nieko nerašysiu, nes su teksto suvokimu dar gali būti ne kas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jei manai kad mane įžeisi tokiom mazvaikiskom replikomis, tai labai susireiksmini </p>

Ne, negalvoju. Man iki Pinot "sunkiosios artilerijos", po kurios tai jau įsižeidus pranyksti, labai toli, tiek nesugebu biggrin.gif.
Atsakyti

Paauglystėj neprisimaištavo 😃😁

Gal ir taip, o gal sau kažkokius "taškus" renkantys, užsidirbinėjantys, gal norintys būti dėmesio, kad ir kokio, centre. Gal kažkokios visuomenės grupės nepriimti, įsižeidę ir pasirinkę tokį kelią. Visaip gali būti.

Atsakyti

O mes planavom keletą val lauke, tai vat ir nžn ką daryt....

Nezinau, nebent  kokia uzuoveja sauleta radus gal ir  bus  smagu. Antraip  tai sudas. :D

Atsakyti

Šiaip turint itin geros būklės organizmą gal ir nėra itin baisus tas covidas, bet kas turi polinkių į tą patį artritą, bėdų su širdimi, diabetą, kvėpavimo sistemos ar kitų rimtų bėdų rizikuoti persirgti būtų kvaila. 

Galima gi net nežinoti, kad organizme ne viskas ok.

O po skiepo 1d.išbraukta iš gyvenimo ir ramu. 

Atsakyti

Nezinau, nebent  kokia uzuoveja sauleta radus gal ir  bus  smagu. Antraip  tai sudas. :D

Bet man reik... Laistytuvą nupirkt, daržą palaistyt, morkas pasėt. O vaikas gal viduj namo pabūtų.. nžn

Atsakyti

Gal ir taip, o gal sau kažkokius "taškus" renkantys, užsidirbinėjantys, gal norintys būti dėmesio, kad ir kokio, centre. Gal kažkokios visuomenės grupės nepriimti, įsižeidę ir pasirinkę tokį kelią. Visaip gali būti.

Žinoma gali būt visaip. 

Atsakyti