Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Pienė_, 05 Bal 2021 - 21:30, parašė: Intemora, ėmei Velykų proga skiepą? :)
Ėmiau.nieko kol kas.poveikio nejaučiu.laukiu.
Atsakyti

Mano irgi ne, nors serga astma. Manau čia nuo rajono dar priklauso 

Taigi bendras prioritetų sąrašas. Visai Lietuvai vienodas. Kėliau oficialų dokumentą, kur visi priklausantys ligų kodai išvardinti.

Atsakyti

Mano tėvai irgi ne, bet jiems nėra 65.

O aš nebesuprantu, tai nuo rytojaus jau galima važiuot visur ar ne? 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 05, 21:49)
<p>Mano tėvai irgi ne, bet jiems nėra 65.</p><p></p><p>O aš nebesuprantu, tai nuo rytojaus jau galima važiuot visur ar ne? </p>

Ne. Iki 6 d. 24 val.
Bet gal rytoj bus priimti nauji ribojimai.
Atsakyti

Ne. Iki 6 d. 24 val.
Bet gal rytoj bus priimti nauji ribojimai.

Ot tai shit, mano jau daiktai sukrauri mašinoj, nes ryt iš ryto ketinau pas mamą išvažiuot pasibūt 🙄😬

Atsakyti

Taigi bendras prioritetų sąrašas. Visai Lietuvai vienodas. Kėliau oficialų dokumentą, kur visi priklausantys ligų kodai išvardinti.

Tai mačiau. Bet turbūt ne visi rajonai turi pakankamai vakcinų, tad stato į eilę žmones 

Atsakyti

Ėmiau.nieko kol kas.poveikio nejaučiu.laukiu.

Siandien? 

Atsakyti

Ot tai shit, mano jau daiktai sukrauri mašinoj, nes ryt iš ryto ketinau pas mamą išvažiuot pasibūt 🙄😬

Ir as penktadieni pasiruosus lekt. 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 05, 22:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72808748" data-time="1617649017"><div><p>Ne. Iki 6 d. 24 val.
Bet gal rytoj bus priimti nauji ribojimai.</p></div></blockquote><p></p><p>Ot tai shit, mano jau daiktai sukrauri mašinoj, nes ryt iš ryto ketinau pas mamą išvažiuot pasibūt 🙄😬</p>

Neturėtų rytoj tikrint.
Gal išeina atidėt porytdienai? Kažkaip turiu viltį, kad gal nebus tiek ribojimų, nebent iš/į "juodas" savivaldybes.
Atsakyti

Tai mačiau. Bet turbūt ne visi rajonai turi pakankamai vakcinų, tad stato į eilę žmones 

Tai visiems pagal prioritetinį sąrašą dabar prieinama tik Astra Zeneca. Norint kitos vakcinos reikia laukti savo eilės, kol pagal tą patį prioritetinį sąrašą paskiepys visus norinčius, aukščiau pagal prioritetą esančius. 

Atsakyti

Tai visiems pagal prioritetinį sąrašą dabar prieinama tik Astra Zeneca. Norint kitos vakcinos reikia laukti savo eilės, kol pagal tą patį prioritetinį sąrašą paskiepys visus norinčius, aukščiau pagal prioritetą esančius. 

Oi nzn ko ji nori. Jai praeitą savaitę skambino, paklausė ar skiepysis ir sakė paskambins kai paskirs eilę 

Atsakyti

Greiskeli, 05 Bal 2021 - 22:03, parašė: Siandien?
Jo.2 valandą.nu nežinau.kol kas nieko nejaučiu.
Atsakyti