Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Astra astra. Nedavė geriau😃

Vat kažkaip ranką maust vis labiau pradeda🥶

Išgyvensi :)

Atsakyti

Na Intemora, kaip naktis? 🙂

Atsakyti

Nu žinokit blogai.nežinau kaip iki dantistės šian davažiuit. Galvą skaudą,miegojau labai blogai.gal turėjau tempetstūros,nes šakta bubo.nu ligonis jaučiuosi rimtas. Fui.tikrai chrienovai.nu lyg būčiau išgėrus vakar litrą šnapso.

Gal kokio dolmeno įkalt.nu žijokit visokių minčių yra.

Ir,kad reikėjo neskubėt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 balandžio 2021 - 07:24

Nu žinokit blogai.nežinau kaip iki dantistės šian davažiuit. Galvą skaudą,miegojau labai blogai.gal turėjau tempetstūros,nes šakta bubo.nu ligonis jaučiuosi rimtas. Fui.tikrai chrienovai.nu lyg būčiau išgėrus vakar litrą šnapso.

Hmm, na bet tikėkis, kad va dieną atvargsi, o tada jau bus viskas daug geriau. Vis tiek vis daugiau kalba apie tuos skiepų pasus. Turbūt bus geriau gyventi paskiepytiems. Sveikatos, ilsėkis kiek gali maksimaliai.

O aš dar vis neapsisprendus, skaitau, kad tik šiandien jie spręs, ar atlaisvint, o jei atlaisvint, tai kaip, gal tik paskiepytiems, gal dar kaip. 

Atsakyti

Iśgerčiau tabletę tavo vietoj, Intemora, nesikankinčiau. 

Laikykis  :4u:​ 

Atsakyti

Intemora, o tai tu tikėjaisi be jokios tabletės nuo temperatūros ar skausmo išsisukt? 

Atsakyti

Gal kokio dolmeno įkalt.nu žijokit visokių minčių yra.

Ir,kad reikėjo neskubėt.

paracetamolio ikalk. Viskas taip, kaip turi buti. Ryt bus geriau. 

Atsakyti

Žinona.niekada skiepai tokias reakcijas kelia?nuo erkinio nieko panašaus nebuvo.blogai žodžiu.ant riek blogai,kad pyzė nežinau ar važiuot pas dantistę Man hau dzin.galmpaskambint ir lerkelt..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 balandžio 2021 - 07:46

Manau, kad paskambink ir atidek vizita. 

Atsakyti

Žinona.niekada skiepai tokias reakcijas kelia?nuo erkinio nieko panašaus nebuvo.blogai žodžiu.ant riek blogai,kad pyzė nežinau ar važiuot pas dantistę Man hau dzin.galmpaskambint ir lerkelt..

Pabandyk perkelt rytdienai. Gal turi laisvą vietą. O šiandien ilsėkis.

Atsakyti

Tai aišku, kad perkelk.

Taigi kelia... ir aš pasakojau, kaip jaučiausi po antros vakcinos. Ligoniu jaučiaus, bet tik vieną dieną. 

Atsakyti
Musu vadove irgi savaitgali pasiskiepyjo..siandien paskambino, kad neateis..temperatura iki 39 sukilo.
Atsakyti