Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Mona:

Vyriausybė, planavusi spręsti dėl judėjimo ribojimų pratęsimo, antradienį į posėdį nesirinks.

tai ka, atidarys visur? Ar atvirksciai? 

Atsakyti

Aš esu gėrus dėl galvos skausmo

Dėl galbos skausmo, dėl mmm geriu, jei skauda ....

Atsakyti

Manau, kad ligos atveju gali būti lengvesni simptomai, sunkesni simptomai ar simptomų gali nebūti.

Aišku, ačiū. Aš paracetamolį geriu, kai gerokai virš 38 temp. būna. Nes tada prastokai jaučiuosi. O šiaip kitais atvejais nesu gėrus. Tai arba niekada nebuvo taip blogai arba šiaip kantri esu.

Tai va blogai manai. Mažai žinai. Reakcija po skiepo yra rodiklis, kaip būtų ligos atveju 

Net ir apie paracetamolio veikimą mažai žinai. Jis nėra vien temperatūrai mušti skirtas.

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 06, 10:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pienė_" data-cid="72808859" data-time="1617693102"><div><p>Mona:</p><p>Vyriausybė, planavusi spręsti dėl judėjimo ribojimų pratęsimo, antradienį į posėdį nesirinks.</p></div></blockquote><p>tai ka, atidarys visur? Ar atvirksciai? </p>

Tai nustoja galioti 6 d. 24 val., jei nepratęsia. Taip išeina.

QUOTE(Fėja* @ 2021 04 06, 10:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72808864" data-time="1617693437"><div><p>Aš esu gėrus dėl galvos skausmo</p></div></blockquote><p>Dėl galbos skausmo, dėl mmm geriu, jei skauda ....</p><p></p><p></p>

Man galvos gyvenime neskauda (matyt, nėra ten viduj medžiagos, kurią skaudėtų biggrin.gif ). Paracetamolio visada namie yra, ir vis išmetamas pasenęs.
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 06, 10:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72808862" data-time="1617693313"><div><p>Manau, kad ligos atveju gali būti lengvesni simptomai, sunkesni simptomai ar simptomų gali nebūti.

Aišku, ačiū. Aš paracetamolį geriu, kai gerokai virš 38 temp. būna. Nes tada prastokai jaučiuosi. O šiaip kitais atvejais nesu gėrus. Tai arba niekada nebuvo taip blogai arba šiaip kantri esu.</p></div></blockquote><p>Tai va blogai manai. Mažai žinai. Reakcija po skiepo yra rodiklis, kaip būtų ligos atveju </p><p>Net ir apie paracetamolio veikimą mažai žinai. Jis nėra vien temperatūrai mušti skirtas.</p>

Tu žinai. Aš manau. Ir į žinoves niekada nepretendavau.
Apie paracetamolį daug žinau (čia jau ne manau). O svarbiausiai žinau, kad tai ne bombonkės. Žinojimus labai pagilino bendravimas su vienu protingu farmacininku.
Atsakyti

Na taip, reik lb protingo farmacininkų, kad paaiškintų jog vaistai yra ne bombonkes 🤣

Atsakyti

Tai va blogai manai. Mažai žinai. Reakcija po skiepo yra rodiklis, kaip būtų ligos atveju  Net ir apie paracetamolio veikimą mažai žinai. Jis nėra vien temperatūrai mušti skirtas.
Dar yra teorija, kad be simptomų prasergama gavus mažai virudo, bet ir antikūnių susudaro ne kažką tada. Loterija ar be simptomų, ar iki ligoninės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 06 balandžio 2021 - 09:37

tai ka, atidarys visur? Ar atvirksciai? 

Tai savaime atsidaro. Tik vyriausybės komunikacija su šalies piliečiais - tai nulinė. Kodėl visi turi spręsti tokias mįsles, patys ieškoti sąsajų. 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 06, 10:31)
<p>Na taip, reik lb protingo farmacininkų, kad paaiškintų jog vaistai yra ne bombonkes 🤣</p>

Na, svarbu, kad už tave protingesnis.
Ar aš tau viską parašiau, ką jis pasakojo?
Einu dar kartą paskaityt, o tai jau tikrai baisu, kad teks gyventi kaip sklerotikei unsure.gif
Atsakyti

Dar yra teorija, kad be simptomų prasergama gavus mažai virudo, bet ir antikūnių susudaro ne kažką tada. Loterija ar be simptomų, ar ki ligoninės..

Is dabartinės patirties , tai matom tendencija, kad daug daugiau antikūnų turi paskiepyti, nei nesunkiai persirge. Tyrinėjames čia visi db darbe masiškai.

Bet imunitetas tai ne tik antikūnų skaičius 

Atsakyti

Apie paracetamolį tai ir aš žinau. Bet kažkaip vat kartais jo, kartais ibufeno. Na, nepatinka man kentėt.

Kad nemirsiu aš sveika tai faktas.

Atsakyti

Is dabartinės patirties , tai matom tendencija, kad daug daugiau antikūnų turi paskiepyti, nei nesunkiai persirge. Tyrinėjames čia visi db darbe masiškai. Bet imunitetas tai ne tik antikūnų skaičius 
Man tai įdomiausia kiek po skiepo jie laikysis.  Suprantu, kad ne tik antikūniai, kad ir jų nebeesant vistiek imuninė sistema kažkiek  prisimins ir neturi būt sunkių ligos eigų. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 06 balandžio 2021 - 09:44

Man tai įdomiausia kiek po skiepo jie laikysis. 

Suprantu, kad ne tik antikūniai, kad ir jų nebeesant vistiek imuninė sistema kažkiek  prisimins ir netuti būt sunkių ligos eigų. 

Tai tas visiems įdomu. Bet tik laikas parodys 

Atsakyti