QUOTE(Anidanda @ 2021 04 06, 10:07)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72808839" data-time="1617691231"><div><p>O tai kiek tau tos temperatūros buvo, kad net po kelias tabletes reikėjo gert?
Papildyta:
Kai aš rašiau apie vieną iš pirmųjų pasiskiepijusių ir jos aplinkos žmones, kad prastai jautėsi, daug kam temperatūra kilo, tai jau su tokiu nepasitikėjimu žiūrėjot, jau tokie įtarimai, kad nesąmones šneka, o dabar tau jau pff... viskas normalEI...

</p></div></blockquote><p>Tai aišku viskas normaliai. Gi imuninis atsakas formuojasi. Manai ligos atveju būtų lengvesni simptomai? 😁</p>
Manau, kad ligos atveju gali būti lengvesni simptomai, sunkesni simptomai ar simptomų gali nebūti.
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 06, 10:08)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72808854" data-time="1617692570"><div><p>Jūs gal apie tą patį, aš tai ne - aš apie konkretų sudirbinėjimą mano informacijos. Bet tebūnie man sklerozė ir aš nepamenu.
Beje, ne Įpatingo, o Ypatingo.
O tavo temperatūros dydis paslaptis?</p></div></blockquote><p>Aš neturėjau temperatūros.</p><p>Bet pojūtis buvo ne koks. Išgėrus paracetamolio kūnui lengviau buvo.</p><p></p><p>Ir beje, prakaitavau, šlapia naktį naktinius keičiau, bet nepagavau, kad būtų temperatūra. Ir dieną karštis mušė.</p><p></p><p>Dėl to "ypatingo" - ne ta raidė pasispaudė. Jos šalia viena kitos. Bet dėkui, kartais ir kažko naujo sužinau

</p>
Aišku, ačiū. Aš paracetamolį geriu, kai gerokai virš 38 temp. būna. Nes tada prastokai jaučiuosi. O šiaip kitais atvejais nesu gėrus. Tai arba niekada nebuvo taip blogai arba šiaip kantri esu.