Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O tai kiek tau tos temperatūros buvo, kad net po kelias tabletes reikėjo gert?
Papildyta:
Kai aš rašiau apie vieną iš pirmųjų pasiskiepijusių ir jos aplinkos žmones, kad prastai jautėsi, daug kam temperatūra kilo, tai jau su tokiu nepasitikėjimu žiūrėjot, jau tokie įtarimai, kad nesąmones šneka, o dabar tau jau pff... viskas normalEI... biggrin.gif

Tai ne būtinai iš karto po dvi gėriau. 

Jo jo, tu sakei, mes nežinojom. 

Atsakyti

Rialina, nu neapsimesk durna, tempetatura po betkokio skiepo yra normalu, ir niekas del to net neabejojo. Bet tai ne priezastis nesiskiepyti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 06 balandžio 2021 - 08:57

Vis tik neigiamas testas nesuteikia saugumo nusiimti kaukės, būriuotis ir glebėsčiuotis, kaip teigė per M.A.M.A. - jau keli testai tapo teigiami: 

https://m.delfi.lt/v...php?id=86870763

Va va va

Atsakyti

Rialina, mes ne kad nežinojom ir neigėm, kad čia melas. O kad nieko tokio ypatingo tas šalutinis poveikis. Bet mes vėl apie tą patį....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 06 balandžio 2021 - 09:09
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 06, 09:57)
<p>Rialina, mes ne kad nežinojom ir neigėm, kad čia melas. O kad nieko tokio, įpatingo tas šalutinis poveikis.</p><p></p><p>Bet mes vėl apie tą patį....</p>

Jūs gal apie tą patį, aš tai ne - aš apie konkretų sudirbinėjimą mano informacijos. Bet tebūnie man sklerozė ir aš nepamenu.
Beje, ne Įpatingo, o Ypatingo.
O tavo temperatūros dydis paslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rialina: 06 balandžio 2021 - 09:03

Tai ne būtinai iš karto po dvi gėriau. 

Jo jo, tu sakei, mes nežinojom. 

Brolienė net miksavo su ibuprofenu, nes temperatūra nesimušė.

Na, tokios vakcinos, toks antikūių gamybos procesas (bent tos dažnos reakcijos).

Atsakyti

O tai kiek tau tos temperatūros buvo, kad net po kelias tabletes reikėjo gert?
Papildyta:
Kai aš rašiau apie vieną iš pirmųjų pasiskiepijusių ir jos aplinkos žmones, kad prastai jautėsi, daug kam temperatūra kilo, tai jau su tokiu nepasitikėjimu žiūrėjot, jau tokie įtarimai, kad nesąmones šneka, o dabar tau jau pff... viskas normalEI... biggrin.gif

Tai aišku viskas normaliai. Gi imuninis atsakas formuojasi. Manai ligos atveju būtų lengvesni simptomai? 😁

Atsakyti

Jūs gal apie tą patį, aš tai ne - aš apie konkretų sudirbinėjimą mano informacijos. Bet tebūnie man sklerozė ir aš nepamenu.
O tavo temperatūros dydis paslaptis?

Aš neturėjau temperatūros.

Bet pojūtis buvo ne koks. Išgėrus paracetamolio kūnui lengviau buvo.

Ir beje, prakaitavau, šlapia naktį naktinius keičiau, bet nepagavau, kad būtų temperatūra. Ir dieną karštis mušė.

Dėl to "ypatingo"  - ne ta raidė pasispaudė. Jos šalia viena kitos. Bet dėkui, kartais ir kažko naujo sužinau  :4u: 

Atsakyti

Mona:

Vyriausybė, planavusi spręsti dėl judėjimo ribojimų pratęsimo, antradienį į posėdį nesirinks.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 06, 10:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72808839" data-time="1617691231"><div><p>O tai kiek tau tos temperatūros buvo, kad net po kelias tabletes reikėjo gert?
Papildyta:
Kai aš rašiau apie vieną iš pirmųjų pasiskiepijusių ir jos aplinkos žmones, kad prastai jautėsi, daug kam temperatūra kilo, tai jau su tokiu nepasitikėjimu žiūrėjot, jau tokie įtarimai, kad nesąmones šneka, o dabar tau jau pff... viskas normalEI... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai aišku viskas normaliai. Gi imuninis atsakas formuojasi. Manai ligos atveju būtų lengvesni simptomai? 😁</p>

Manau, kad ligos atveju gali būti lengvesni simptomai, sunkesni simptomai ar simptomų gali nebūti.

QUOTE(Fėja* @ 2021 04 06, 10:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72808854" data-time="1617692570"><div><p>Jūs gal apie tą patį, aš tai ne - aš apie konkretų sudirbinėjimą mano informacijos. Bet tebūnie man sklerozė ir aš nepamenu.
O tavo temperatūros dydis paslaptis?</p></div></blockquote><p>Aš neturėjau temperatūros.</p><p>Bet pojūtis buvo ne koks. Išgėrus paracetamolio kūnui lengviau buvo.</p><p></p><p>Ir beje, prakaitavau, šlapia naktį naktinius keičiau, bet nepagavau, kad būtų temperatūra. Ir dieną karštis mušė.</p><p></p><p>Dėl to "ypatingo"  - ne ta raidė pasispaudė. Jos šalia viena kitos. Bet dėkui, kartais ir kažko naujo sužinau  4u.gif </p>

Aišku, ačiū. Aš paracetamolį geriu, kai gerokai virš 38 temp. būna. Nes tada prastokai jaučiuosi. O šiaip kitais atvejais nesu gėrus. Tai arba niekada nebuvo taip blogai arba šiaip kantri esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rialina: 06 balandžio 2021 - 09:15

Aš esu gėrus dėl galvos skausmo

Atsakyti

Aš tai jo, linkus nekentėti. Jei jaučiuos blogai, tai ir išgeriu. Ne taip dažnai taip būna. 

Atsakyti